Gulcin_sahin26 1 yaşına girdiği günden beri uyku düzenimiz bozuldu saatlerce ayakta sallanmak istiyor saat basi uyaniyor benim gibi olan anneler var mı neler yapmamız gerekiyor fikirlerinize ihtiyacım var anneler 🤗
elisa2705 Gulcin_sahin26 9 aylık aynı durumdayım bu baybay damlalar varmış bitkisel onları tavsiye ediyor herkez ama bilmiyorum 4 5 saat uyumuyor sora da hırcın oluyor uykusunu alamadığı için bnde çözüm arıyorum :(
12345678fatma Gulcin_sahin26 benim kızımda 1 ay önce 1 yaşına girdi hep uyku problemi var uykuya dalamiyor gece sabaha kadar mizmiz bi şekilde pişpişliyorum ve suandada saliyorum yarım saat yatarsa dua edicem yatmiyor allahtan bütün işlerimi bitirdim eğer yatarsa yemek yapicam
Senaaydin Gulcin_sahin26 8 aylıktan beri aynı 12 ay 20 günlük ben bıktım tekrar tekrar tekrar bin kere uyutmaktan şuan da da ayağımda bırakınca uyanıyor .
Gulcin_sahin26 elisa2705 Ben onu kullandım 9 aylık falandi o zamanlar ilk basta fayda ediyor gibi geldi ama sonrasında yok yani fayda falan etmedi hic bir şekilde
Gulcin_sahin26 12345678fatma umarım geçici durumdur yoksa ne ev isi onlardan önce ihtiyaçlarımızı karsilayamiyoruz
elisa2705 Gulcin_sahin26 herhangi bi yan etkisi varmı ? Bizimde atak diş dönemi derken aşırı uyku direnmesi var :(
12345678fatma Gulcin_sahin26 aynn bak uyutuyorum dedim ya uyumadi suan tekrar uyutmaya calisiyorum çünkü uyumadigi için aşırı mizmiz zar zor namaz kıldım daha bilaisk makinajs boşaltilcak yemek yapilck çamaşırlar katlancak uyursa insallh hepsini ypicm
Gulcin_sahin26 elisa2705 yok hic bir yan etkisi olmadı bizde içeriğini cok araştırdım bağımlı falan yapması da yok bir dene istersen