LadyMarmelatte beslenmede sorun yok ben gitmeden hemen önce de mama verdim hatta daha sakin oluyor diye doyurun diyorlar. 41 günlük yaptırdım özel hastanede yaptırdım. Eski usul dikişli canım oldu. Pansuman falan yapılmıyor sadece 1w saate 1 kremi var ve 6 saate 1 yarım fitil atıyordum 2 gün boyunca attık. Sabah 10 da oldu ilk kremi hastane sürmüştü eve gelir gelmez 1 yarım fitil atmamızı söylediler gece 10 da tekrar kremi biz evde sürdük bu sefer canım. 2 gün banyo yapılmıyor dediler salı sünnet oldu dün yaptıracaktım evde yoktum bugün banyo yapicaz canım. Yüz üstü 2 3 gün yatmasın dediler bu gece yatırmaya başladım ama benim oğlum gece koyduğum gibi uyuyan bi bebek hareketliyse yatırmayın. İlk çıkınca 10 20 dkaika kadar ağladı onun dışında Bi daha ne ağladınl ne huzursuzluk yaptı sadece fitil vermek zor geri çıkarıyor bırakmayın bekleyin fitil atmayı bilen biri göstersin canım. Bugün 4 gün oldu sadece krem sürüyoruz onun dışında fitil vermeyi çarşamba gecesi bıraktık gece 1 de son defa verdim dün hiç vermedim fitil canım. Kremi 1 hafta sürüyorsun dediler. Salıya kadar yine 12 saate 1 devam edicez. Başka bi sey yok kolay korkmaya gerek yok bende tedirgindim hiç Bisey yok çok şükür rahat olabilirisn. İlk çocuğum ve hiç tecrübem yok yardım edecek kimsem de yok hallettik çok şükür 😊 bardak kesip koyduk ağız kısmını yumuşak yerini tenine denk gelecek şekilde beze sürtmesin diye ama koymasan da oluyor bana koy demediler kendim koydum 1 gün sadece. 10.15 de alındı ameliyata 10.30 olmamıştı geri geldiğinde canım 😘 emzik tutuyorsa emziğini de verin içeriye.