erseerse Arkadaşlar kablosuz 8000 plus 8057 modelini aldım dün. Dyson almaya gittim nasıl buna döndüm anlamadım. Kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim eğer iade hakkım olursa iade etmeye çalışırım belki 🙃
Heymissbon erseerse yani beklentine bağlı.. ben 2 yildan fazladır philipsin 8049 serisini kullaniyorum memnunum
Alerjikrinit erseerse 8049 aldım ben bence gayet iyi. Ağır diyorlar ama ben rahat yapıyorum kalın bir halım var turboda ona yapışıyor biraz gücünü düşürüp yapıyorum.
sinoli erseerse Philips parça temini yapmıyor, annem kullanıyor hangi model bilmiyorum ama maalesef ki ürünün arkasında durmuyor ve bir yerden sonra dökülmeye başlıyor süpürgeleri. Kablolu hariç☺️
tiggerwinnie erseerse bende çok istiyorum hem silen hem süpüren 9000 serisini almayı düşünüyorum bende yorumlara bakıyım
erseerse Heymissbon beklentim hafif ve pratik olmasıydı. Emiş gücü yüksek olsun istiyorum. Bu da 4.2 kiloymuş. Sanırım çalışanlar tarafından kandırıldım ikna edildim inanın anlamadım nasıl oldu nasıl aldım 🙃
Alerjikrinit Heymissbon batarya durumunuz nasıl ben de alalı 6 ay oldu da merak ediyorum seneye nasıl olur
erseerse Alerjikrinit teşekkür ederim biraz pimpirikliyim kendimi maddi açıdan zorlayıp aldım pişman olmaktan korktum 😊
Heymissbon Alerjikrinit yani bir sorun olmadi hala ilk aldigim gibi 😄 sadece bir ara borusunu kirdim 😂 borusunu yeniledim.. ama temizligi onemli sac kil tuy birikirse hata veriyor
Alerjikrinit erseerse pardon ben sizinkini bizim modelden sandım🤣 bilemiyorum ama sizde silme özelliği de var mı
1anneem Ben cok arastırdım parcaları cabuk kırılıyomus dayanıksız dıye okudum ama bende arayıstayım bır turlu karar veremedım vanada elektrolıx doye bı marka onerdıler herkes farklı bse onerıyo