tuba2323 momyboy Gerekli malzemeler: 1 adet konaklı bebek Pamuk Zeytinyağı Konak tarağı ( ben pazardan bit tarağı aldım) Pamuk ile masaj yapın tarayın ve yıkayın iyice yumuşatın ama
Tork momyboy zeytinyagın içine bir cay kalıgı karbonat ekle bebegin başına sür biraz beklesin konak kabarıyor sonra ince tarakla tara bi kaç kere yapınca gidiyor ama yaglayınca bebege şapka giydir üşütmesin bebek
Cansuarel6 momyboy zeytinyağ veya bebek yağı sürün biraz bekleyin tahta taraklar var bebekler için at kılı tarafların yanında gelen ben onlardan kullandım tarayın çok bastirmayin bı kaç defada bitiyor biz bı şişe konak şampuanı kullandık hiç bir işe yaramadı bu kesin çözüm sağladı
hiralies momyboy zeytinyağı hindistancevizi yagi sürüp 1 saat bekleyebilirsiniz sonra ince tarakla kalkan konakları temizleyebilirsiniz
nnuurrr Zeytinyağı ve sık dişli ince tarak işinizi görür. Banyodan evvel zeytinyağı ile masaj yapın saçına banyodan sonra da tarayın, konaklar bu şekilde temizlenmiş oluyor. Tarak önemli ayrıntı ama.
Rchllc Zeytinyağ bizde kızarıklık yapmıştı Mustelanın konak kremi gece yatarken sürün sabah da banyosunu yaptırın 3 güne geçiyor Birde konak şampuanı yine mustelanın net çözüm Ben boşuna zeytinyağ denemişim
hiralies Rchllc çocuktan çocuğa farkediyor olabilir arkadaşımda konak şampuanı kullandi ben zeytinyagi hindistan cevizi yagi kullandim bizim bitti onun devam ediyor
pembebiranne Rchllc Merhabalar bende zeytinyağı denedim bugün ilk kez umarım düzelir. Mustela şampuan bizde alerji yaptı kafası egzama gibi döktü doktorumuz bioderma önerdi o yüzden pek tavsiye etmiyorlar diye duydum 🙏🏼❤️
melif Ben bir de bilen annelere şey sormak istiyorum konak neyden olur? Yani sebebini bilen var mı niye oluyor
FirdevsHaniminKiziKonusuyor momyboy zeytinyağ kullandim birkaç sefer ama bütün kafasını kapladı bebeğimin konaklar. Sonra hiçbir şey yapmadım simdi geçti gitti 3 aylık kızım hiç mudahalesiz ön tarafında azıcık bir şey kaldı
B1elf momyboy 1 tatlı kaşığı karbonat 3 Yemek kaşığı zeytinyağ iyice karıştırın karbonatlı şekilde elinizle masaj yaparak kafasına sürün Konaklar kabaracak Konak taragi bit tarağı dedelerin bıyık tarağı hepsi olur ben iki cocugumunkini de bıyık tarafı olur ya kahverengi minik genelde onunla hallettim 20 30 dk bekletip önden geriye tersine tersine tarayın 3 4 yıkamada tamamen gider. Bu doktor reçetesi karbonat sizi düşündurmesin.