SevimliHayaletCasper Ramsamsam kuzum bir günde kilo verilmez verilse de yağdan gitmez. Yediklerin gitmiştir. Insallah yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın istikrar önemli 😊
Alisalpa Ramsamsam ödem o Kilo vermen için -7000 kalori vermen gerek Buda bir günde imkansız haftada verebilirsin şuan vücut ağırlığının azalma sebebi ödemden gitmesidir
bircanmom Ramsamsam şişkinliğin falan gitmiştir. Bir kilo ortalama bir hafta on gün arası gidiyor diye biliyorum ama unuttum uzun zaman oldu diyet yapmayalı
Alisalpa Ramsamsam yediklerine dikkat edersen olmazsın Bir kaç güne kilo verme hızın azalır 2-3 günde bi 400-500 gr felan verirsin
Ramsamsam bircanmom 1 haftada mi ddmekki önemli biriyim çoğu ödem olduğu için yinede kilo vermiş gibi sayayım ben 😀 bu 13 kiloyu nasıl verecem ya
bircanmom Ramsamsam çoktan çok gidiyor merak etme idareli olursan bir ayda 3-5 kilo verirsin. Vücut alışınca gidiyor
Ramsamsam Alisalpa üzüldüm ya bende bu hızla devam edeceğim sandım ama ben çok yiyen biriyim o yüzden veririm çabucak diye düşünmüştüm