425307 Üç ay bir haftalik bebeğim akşam 9.30 gibi emiyor gece 3 4 kadar hiç uyanmiyor uykudada verimli emmiyor uyandırmaya çalışınca topuğunu sıkınca uyanmıyor yapmalıyım ne yapmalıyım kilosu az ve yavaş ilerliyor doğum kilosu 2 850 şu an 5 700
Yorgunanne30 425307 kilosu gayet güzel merak etmeyin aç olunca ortalığı yıkarlar 🤷sabah karşı denediniz mi
tuuugc 425307 sabahları emiyor mı bence kilosu gayet iyi darısı başıma diyeyim benim obur kızım hep meme de 3 aylık olduk tam sabah hep meme de gündüz uykusu yok direniyor. Geceleri de aslında tok ama neredeyse saat başı kalkıp 5-10 dakika güçlü emip devam ediyor gecede bir kere falan 3 saat uyuyor sonra max 2 saatte 1 saatte emmek istiyor gerçi benim ki memeye düşkün gaz gelsin emmek ister gaz çıksın emmek ister rüzgar essin emmek ister yani 😃 uykunuz dan darısı bize diyelim
Mavili-mavilimorcicek 425307 Kilosu gayet normal.Acikmadigi için kendi sık uyanmiyordur.Emmeyi kendi bırakınca aglamiyorsa yeterli de emiyordur.Hic topugunu falan sıkma.🥰
sevdazekiidriskagan 425307 pereentsbil tabloya göre de az sanki annesi altını aç o zaman uyaniyorlar bebekler ben hep 40 günlükken sarılık risksinden dolayı saat başı bezini açar uyandırmaya çalışırdım şimdi 3 buçuk aylık gece 3 kere emmek için kalkar 12 de 2. Bucukda ve 6 da 9 da uyuturum
Yorgunanne30 425307 ee maşallah yeter zaten 3 aylik emme süreleri uzar ha sizin göğsünüz sütle doluyor sa sallin daha çok artar tabi terbiye olduysa uyusun 🌸
tuuugc 425307 3aylık kontrolüne gitmedik henüz bugün 3 ay oldu 2aylıkken 5250 idi sonra 2,5 aylık gibiyken sağlık ocağında tartıldı 5,500 5,600 geldi şimdi bilmiyorum ama benim ki hep meme de hatta emzik gibi yapıyor memeyi
425307 sevdazekiidriskagan altını acincada uyaniyor sonra hemen geri uyuyor iki kere falan gece kalkiyor
askbebegimmbenim 425307 doğum kilosuna göre degerlendirince bence kilosu iyi. Bende doktoruma danıştım bu konu da hakkında aç mı kaliyor diye. Sakın sakın uyandirma anne için çok iyi bu durum nadir görünür bırak uyusun demişti.
425307 askbebegimmbenim bizede öyle dedi presentil tablodada iyi aslında boy kilo ama az alıyor hep zayıf gozukuyor
askbebegimmbenim 425307 3. aylık muayanesi de 600 gram almış bana da az geldi sanki ama doktor maşallah güzel kilo almış dedi
Sena__41 425307 bence kilosu gayet iyi hiç uyandirma derim açıktıkların da kendileri kalkiyo zaten benim de kızım 2 3 aylikken geceleri 2kere 3 ,4 saatte bı kalkiyodu ben sadece ilk 1 ay kendim uyandirdim
425307 Sena__41 ilk ay aslında ben hiç uyartmadim çünkü hic uyumuyordu her dakika emmek istiyordu özellikle gece her sakka emziriyordum ama şuan saatler uzadı uykunun