beyser Birkimseee evet ben emzirdigim için devamlı takviye kullandım doktor önerdi bana osteocare kullandım hergun çok katı bir diyet uyguladık hatta eğer diyetteysen sende yiyebildigin tüm sebze meyvelerden bakliyatlardan tüket yoksa aşırı güçsüz kalıyor insan
beyser serendipity16 birde şunu söylemeyi unuttm gerçekten bı alerji doktoruna gitmek gerek çocuk doktorunun alanı değil çünkü bu bazen hiç anlamıyorlar boş yere bebekte sende çile çekmiş olursunuz
serendipity16 beyser yok zaten gidicez çocuk doktoru da yönlendirdi test falan yapar belki onlar öyle bir durum varsa öğrenelim ona göre hareket edelim yani
beyser Birkimseee ben 47 kiloya düşmüştüm ve gerçekten yağdan değilde kastan da kilo verdim ben artık kış dönemi haftada 4 kez balık yedim ben özellikle somon hem çok süt yapıyor hemde protein almak için
serendipity16 beyser huysuzluğu bu ara çok var ama biz dişten olabilir diye düşündük her şeyi ağzına götürüyor kaşınmak istiyor doktorda sordu bunları mukuslu kaka kanlı kaka var mı diye o durumlar yok sadece işte hırıltı ve öksürük