Kızlar 7 ay önce normal doğum yaptım hamile kalmadan önce 66 kiloydum boyum 171 hic gobeğim yoktu sacae kalca problemeim vardı hamileyken 101 lere kdar çıktım çok aşırı kilo aldım sekerim yoktu genelik tansiyonum vardı sadece simdi ise o kdar zamandir 85 dusebildim daha da duemiyorum denemedigim diyet kalmadı yumurta diyeti katojenik diyet corba diyeti neler yaptim bu satiln sacma sapan kahveler faln onlardan bile aldim kullandim ama kilo veremiyorum diyet yaptikca daha da yeme istegi geliyor yemeyip yemeyip kıs uykusundan yeni kalkmis ayılar gibi yiyorum 😂 😂 bebegim cok hareketli gün icinde surekli ayaktauim geceleri desen öyle yorgunluktan spor yapmaya halim kalmiyor vaktimde yok. Allah rizasi icin dogumdan sonra kilo veren anneler nasil verdiniz neler yaptınız bi yardimci olun ya psikolojim bozuldu artik giyinecek kiyafet bulamiyorum disari bile cikmak istemiyorum gobegim ayri bacagim ayri popom kalcam her yanim her yanda eşimde surekli sen bu yemeyle kilo veremzsin diyip daha cok psikolojimi bozuyor kilo beremedikce daha cok yemek yeme istegi geliyor oturup koca 1 ekmek yiyorum artik yemeklerin yaninda lütfen yardım önerilerinize çok ihtiyacım var