Atssssss000 kizlar merhaba 😊 kizim 1 hafta sonra 8. ayina giricek oyle cok ek gida seven bir bebek degil, ama bende meyvelerin vitaminlerini almasini istiyorum meyve suyu yapiyor musunuz siz ve nasil yapiyorsunuz tarif verebilir misiniz baslamam icin erken mi?🌸
slkmsncemile Atssssss000 yazın kırmızı erikten yapıyorum, önce suyla bildiğin haşlıyorum sonra sıcakken şeker atıp blenderdan geçiriyorum sonra şişelere koyup hafif suyla aça aça kullanıyorum. Portakalı hep taze sıkıyorum, kayısıyıda aynı erik gibi yapıyorum. Bütün meyvelere olur bence
Aryast Atssssss000 meyve suları pek önerilmiyor aslına bakarsanız doktorlar tarafından, ev yapımı bile olsa. Çünkü meyveler sıkılınca içersindeki şeker açığa çıkıyor ve asıl faydalı olan posa kısmı gidiyor. Zararlı olan kısmını tüketiyoruz. Siz bir araştırın isterseniz. 🌸 Tabi hazırlarını vermektense yine de tercih edilebilir ama çok da önemli değil onu belirtmek isterim
Kuzularinanasi Atssssss000 ben hic meyve suyu yapmadim vermedim vermem de.en guzeli meyvenin kendisini yemesi cunku.suyunu verince sirf seker icmis oluyor.mesela portakal sikinca liflerini degil sekerini icmis oluyor.saglikli degil bana kalirsa.erik vs yaoinca ustune bi de seker katiyorsunuz tatlansin diye tamamen zarar.meyveyi oldugu gibi mevsiminde kendini verin suyunu degil bana kalirsa
Atssssss000 slkmsncemile çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin😊 peki seker ne kadar katabilirim pek bi bilgim yok bunun icin
slkmsncemile Atssssss000 ben 2 kilo eriğe yarım su bardağından çok az fazla atıyorum. Tatlıysa erik daha da az koyuyorum kayısı içinde aynısı
Kuzularinanasi Aryast aynen oyle ,2 kizima da hic meyve suyu yapmadim.hazirlarini zaten hic almayiz onlar tamamen curuk meyve ve katki dolu ne kadar organik vs dense de apacik biliniyor arrtik nasil uretildigi.meyve yi de hep oldugu gibi yerler portakali bile suyunu yapmam.posasini yemeyince faydasi olmuyor.seker yuklemesi demek meyve suyu demek.
Atssssss000 Kuzularinanasi iste bende oyle yapmak istiyorum ama asla yemiyorr asla yogurda irmige karistiriyorum yine yok bende uzuluyorum bu sefer
Kuzularinanasi Atssssss000 biseylere karistitmayin ztn.zamanla sever biraz sabirli olun.bi anda tum tatlari sevecek sevmesi lazim degil ztn.bu is biraz bebegin damak tadina ,yeme aliskinligi olusturmaya bagli.size bagli.yani.siz sunmaya devam edin bi sure sonra sever ins