Aysegul___ Ballibademin_21 gayet normal bence . Olabilir neden olmasın . Tabiki adet bitmeye yakınsa ve kanama çok azsa o bahsettiğiniz şekilde olur öbür türlü Ben kendim için konuşayım kendimi kötü hissederim. Genellikle bekler zaten anlayislidir .
Themom_ gurbetcimami ya beceremezsem diye korkuyorum takamazsam vs vs 🥹 Tampon ve ped kullanıyorum gerçi ben doğurduğumdan beri lohusa kanaması hariç daha regl olmadım🥺
gurbetcimami Themom_ ben de adet olmaya yeni başladım adet kabınada öyle ama yaptıkca alışıyorsun ve çok rahat hele de yatırken çok iyi. Bence tampona cesaret ettiysen onu da yaparsın bi dene ben iki çocuğum olduğu için L boyunu aldım
Zeynepefem Themom_ benimki rahatsız olmuyor vallahi 5 gün çok uzun bi süre o kadar dayanamayiz siz nasıl dayaniyosunuz o kadar
Zeynepefem Themom_ tabiki de ciddiyim biz 2 günde bir ilişkiye gireriz 5 gün çok uzun eşimde ister bende dayanamayıp çok mu garip neden şaşırdınız
Zeynepefem Themom_ kokmuyorum her tuvalete girince pedini değişince ve günlük duş alınca kan falan korkmuyorsun siz regl boyunca aynı pedi kullanıyorsunuz heralde
Themom_ Zeynepefem arkadasım sen bana kafayı mı taktın? Ben sana bi takarsam tüm açtığın postlara gelirim üzülürsün. Hee bana 1 paket ped 12 ay yetiyor biliyor musun hatta kurtlanmayı bekliyorum 😥 Ne kadar boşsun ya bomboş uzay boslugu
Deletedmom104 HurremSultannn Aynanın karşısına geçip kendimle yaptığım o arındırıcı konuşma -Yaşlandın
Ahsenneguzelguluyorsun sevimailesi Kirli pis ne alaka esiniz o sizin dus kişisel bakima dikkat ettikten sonra hicbir problem yok eşinizi reddetmeyin helal haram bellidir zaten.
sevimailesi Ahsenneguzelguluyorsun eşim benden böyle bir şey asla istemez cnku ben rasiz olurum oda bunu özellikle bilir 5 günlük bir süreç bence saygı duyulmali insan kendine özel günü benim düşüncem bu şekilde He esi istyp sevisene saygı duyuyorum ama benlik değil gerekte yok 5 günlük bir süreç soncta