Deletedmom_89 nrkrtl ay içim bayıldı ne gördüğünü bilmeyip bir de ben suçluyum demek mi kendine acıma bu kadar
nrkrtl ZeynepOzcan youtube akışı shorts videolar ne hikmetse hep kadın .. odaya girincede bi panik sezdim hislerim kuvvetlidir .. youtube acık video izliyordu uygulama değistiriciye bastı ekran tam kaybolmadı ve gördüm ..
nrkrtl Aselincimom her zaman daha bi içten öperdim falan simdi aşırı soğuk davrandım..gerci bu güruh ne anlar ki dmi
Momm76 nrkrtl bu nasıl bir düşünce? Yetemiyorum o halde bakması normal suçlu benim diye mi düşünüyorsunuz?
tantuniayrangerisiyalan nrkrtl Yahu alıp telefonu baksaydın ya kendi kendini yiyeceğine belki de adamın bi şeyden haberi yok öyle video geçiyodu
nrkrtl Aselincimom vala cok haklısın cook cok haklısın ben bekarken böyle değildim o ne izliyorsun desem onu kıskandığımı düşünür diye mi yoksa ne ..bnde bilmiyorum bi kal gelmiş susup yüz asıyorum anlaması için bu kadar
bsrshtrk nrkrtl o ne ya yavan davranmak sorarsın adam gibi ne izliyorsun sen bakıcam dersin. Niye iletişim kurmuyorsunu eşlerinizle gerekirse kavga edin. Sen niye kendini suçluyorsun. Ay ben deliricem.
nrkrtl Aselincimom Aselincimom cok zoruma gitti açıkcası bugün kuaförden geldim saçlarımı yaptırdım cook güzel olmus dedi sohbet muhabbet tatlı bir aksamdı.. sizce sorun ne?? niye neden
Lavanta35_ nrkrtl gercekten haber okuyorsa ve o bir reklamsa? Yani emin olmadan neden bu tripler? Yada eminsen neden net bir duruş sergilemiyorsun konuşmuyorsun? Ayrıca hepsinden önce özgüvenli ol lütfen hemen neden kendinde eksiklik arıyosun ki