adel18 merhabalar ben Alsancakta Gülcan Çeliğe gidiyorum , Google daki yorumlarına bi bskın . Aşırı memnunum ilgisi alakası ilaç tercihleri çok iyi hemen toparlıyor bebişler , çevremde de kendisine giden çok var hepsi aymı memnuniyette o yüzden bende başlamıştım zaten bizim tamamlayıcı sağlık sigortamız da var ama hastanedeki muayeneler aşırı kısa sürüyor ve hastaneler çok kalabalık medicana hastanesinden randevu bulmak çok zor zaten medicalpointte de götürdüm çocuk doktoruna ama aşırı kısa sürüyo muayeneler , burda yarım saatten fazla sürüyor muayeneleri aklıma takılan her şeyi sakince sorabiliyorum ayına göre yeni kazanacağı beceriler hakkında bilgi veriyor ve o aya uygun oyuncak materyal kazanımlar için önerilerde bulunup ödevler veriyor, biz mesela en son 2.ay muayenesine gittik bize sabah egzersizi , oyun halısı , zeka kartları , dokun hisset kartları , hikaye kitapları her gün mutlaka yapın tummy time etkinlikleri her gün istiyorum mutlaka aksatmayın vs şeklinde ev ödevleri verdi , diğer ay dönme egzersizleri plates topu egzersizlerine başlayacağız dedi gibi tabi bunları uzun uzun anlatıyor size aşırı güler yüzlü bir bayan. Ben gecenin 1inde bile aramıştım açmıştı mesela telefonu , hastalık durumunda günde 2kez pazar dahil aramıştı nasıl oldu toparladı mı diye kesinlikle tavsiye ederim