mrymc arkadaslar bebegim 3 bucuk aylik 5 dakka zor emiyor 1 bucuk saatte bir az degilmi ya benim bildigim suutun en sonu yagli olur ama bizmki 5 dakka emiyor
Gamzebysl mrymc Benimki de 2 buçuk saat emiyor yavaş yavaş keyif yapa yapa benimki daha zor bunaldim iyice 😒
Zehrauzunoglu mrymc bu donemde meme reddı oluyor aklı baska seylerde dış dunyada oldugu için fazla emmıyo memeyı komple bırakanlar bıle var. 5 dk da olsa doyuyor demekkı uzulme bı sure sonra degısır
Denizgiller Biraz oyalayıp tekrar teklif edin ya da uykudan uyanır gibi olduğu an memeyi verin daha cok emecektir
Gamzebysl elif23044 Evet mesela bugün 9 buçukta uyandı ve o saatten beri toplasan 1 saat en fazla ayrı kaldi memeden tansiyonum düştü artık uyumuyo hicbisekilde saat kac oldu delirmek uzereyim üstüne bide okadar emdikten sonra 90 cc mama verdim hala meme istio çocuk 😢😢
Uzuni Gamzebysl sürekli süt emmesi hazımsızlık yapar.meme emerken yutkunuyor mu?.yutkunuyorsa sütünüz var bebeğe mama vermenize gerek yok.sütüniz ona yeter.🌸
cansin92 Gamzebysl bende 4 tane emzik denettim ama en sonunda avent ultra air emziğini aldı onu Bi deneyin bence önce ucunu verin belki alır
Gamzebysl Uzuni Yutkunuyo da çok aç olduğu zaman fazla aç değilse keyfi keyfi yavaş cekiyo yutkunma sesini ozaman duymuyorum