Deletedmom104 canimoglum_01 Yerini yadırgamıştır canım annendesin ya ondandır. Ya da babasını evde erkek yeğeniyle tek bırakmaya gönlü el vermemiştir, aklı kalmıştır
ArsAyz canimoglum_01 E normal değil mi bebek bu 🤷♀️ 5 gün uyur 2 gün sıkıntı çıkarır 😂 Bizde tam olarak sıkıntılı günlerdeyiz çatlıycak ne var
reyhan12 canimoglum_01 aynisini yasiyorum cildirmak uzereyim ne zaman bu akşam erken yatayim yada tv keyfi yapayim desem hep böyle oluyor
Deletedmom104 canimoglum_01 Cnm ana sayfa senin o iç açıcı postlarınla dolu olduğu için, istemeye istemeye gözüme çarpıyor üzgünüm :((((
Aselincimom Sabrın sınanacaksa neden çocuk Yapıyorsunuz ki anlamıyorum buraya gelip yok delirdim yok sabrım sınandı yapmayın o zaman çocuk falan çocuk bu bi güler bi ağlar bi uyur bi uyumaz
Deletedmom104 Aselincimom Robot oldukları için olabilir mi Cnm. Senin çucuk galiba bozuk çünkü asıl gerçek çocuklar tık kalkar tık yatar asla ağlamaz :((. Üzüldüm adına yhaaa öyle ağlayan çocuk mu olur 🫣
1Umut canimoglum_01 16 aylık bizde de günlerdir durum aynı.Dün gece uyuttum 10 dakika sonra uyandı,bir enerji ki üfffff 12 de uyudu,sabahın nurunda uyandı.Şimdi uyudu hadi bakalım kaç dakika sürer.
Aselincimom Deletedmom104 gidip köşemde sabrımı sınayacam çatlayacam patlayacam olmadı ortadan ikiye yarılacam 🤦🏼♀️
Deletedmom104 Aselincimom Annesinin bir tanesi çat çat çat çat. Cırılcam Cnm ben, ses geliyor mu sanada 🥴