Hacerrb Arkadaşlar günde ne kadar ve ne miktarda veriyorsunuz. Birde emzirmeden önce mi sonra mı veriyorsunuz?
Ikrazumra19 Hacerrb ben damlasini kullanmistim sabah 10 damla aksam 10 damla seklinde ve hergun ayni saatte vermistim ama surubunu duyamamıştım
Reyyan123_ Hacerrb 3 kere veriyorum 8 saate bir doktorum 1 çay kaşığı demişti bende içindeki şırıngayla 1 ml veriyorum bazen emzirmeden önce bazen sonra ne zaman acikirsa emziriyorum çünkü
Hacerrb Ikrazumra19 doktorum şurubunu yazdı ama 5 ml çok geldi bana ölçü olarak eczacı bir öay kaşığı vermemi söyledi bileemedim
Penguenim Ikrazumra19 cnm ayni sklde damlayi kullaniyorm saati saatine uyuyorm faydasini gordum. Guzel uyuyor ama cevredekiler cok verme sersem olur diyor sence boyle bi yan etkisi var mi
Ikrazumra19 Hacerrb bencede 1 cay kasigi yeterli olur icindeki olcek cok gelebilir sizde bir cay kasigi sabah bir cay kasigi aksam verebilirsiniz hem geceyi rahat gecirir
Reyyan123_ Hacerrb evet şurup canim ilk önce metsil kullandim fayda etmedi aguline fayda etmedi maflor kullaniyodum 2 aydır faydası oldu baya dün başladım bende nuse harveys colexu gece çok rahat uyudu
Hacerrb Reyyan123_ bizim gece rahat gün içinde akşam oluyor memede rahatsız oluyor gaz çıkarırken ve memeyi çekiştiriyor 🥺
Reyyan123_ Hacerrb bizimkide geceleri çok huzursuz oluyor diş cikarcak diye düşünüyorum bende yapmadigimiz şey kalmadı akışına bıraktım artık
Hacerrb Reyyan123_ ama soğuktan çıkınca nasıl verilir bilmiyorum şurup bende koyup koymamak aradında kaldım
Reyyan123_ Hacerrb internette okudum 25 derece oda sıcaklığında saklayin 4 hafta içinde tüketin diyor