gizmo26 Merhabalar anneler kızım 4 buçuk aylık ateşli boğaz enfeksiyonu geçirdi sonrasında bütün huyu değişti hastalıktan mı 4 ay atağı mı bilemiyorum başına gelen var mı geçici bir süreç mi düzenli ve uzun uyuyan kızım sürekli uyanmaya kısa kısa uyumaya başladı sürekli çığlık atıyor biberon reddi yaşıyoruz bunlar normal mi çok zorlanıyorum
arennehir gizmo26 6 ay 7 günlük oldum hala 4. Ay atagında kaldık geceleri asla derin uykusu yok gunduz en fazla yarım saat uyur hep mız mız kucak istyr bizde gecmesini beklyrz
hlytkl gizmo26 Bizde başladı 4 ay 2 günlük ben de bir cinnet geçirdim bugün geçer umarım bir an önce kucakta ayakta uyumak istiyor sezaryenle doğum yaptım karnım acıyor artık
seme99 gizmo26 bende daha yeni uyutabıldım 4 ay 13 gunluguz. Bugün iyice şaşırdı ama bizim 3 ay 5 gunlukken başlamıştı gunduzler gıttı başta sonra akşam. Gunduz ler duzelmıştı 1 haftadır geceler aynu kaldı ama gece uykuya dalışımız aşırı problem. Doktorumuz 3 uyku yap gunduz dedı ama cocuk uyumak ıstıyor ve oncekı uykularını tam yapamayınca mecbur uyutuyorum 4 oluyor. Uykuya dalmalar zor. Yormama ragmen zor gıdıyoruz. Huysuz hep ağlamaklı hıcbişeyden keyıf almıyor. Tummy tıme sevmıyor, seslı seylerı sevıyodu onları da artık sevmıyor. Bilmiyorum vala huyu suyu degıstı, ne ıstedıgını bılemıyorum. Havalar da kötü hasta da oldu dışarı da cıkamıyoruz 🥲
gizmo26 arennehir inşallah en kısa zamanda normale dönerler anne olmak çok zor üstüne bu ataklar çok fazla yıpratıyor ama hepsi geçici birgün büyüyecekler deyip kendimizi motive etmeye çalışacağız artık 🙈🥺
brsnn Benimki de tam dört aylık, biberon reddi ben de yaşadım, doktora gitmiştik hemen. Doktor normal ve geçici bir durum olduğunu söyledi, biberonu da gece uykuluyken verirseniz alıyorlar. Yani bizimki aldı. İnşallah sizin bebiş de alır 🌺🦋
gizmo26 brsnn sizede çok geçmiş olsun inşallah geçici bir süreçtir sürekli ağlıyor çığlık atıp duruyor ilgisini çekecek oyunlar bulmaya çalışıyorum bazen hiç gücüm kalmıyor ama anne olduğumu hatırlayıp kendime gelmeye çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🐣🥰🙏🏻
gizmo26 Allah yardımcımız olsun bende sezeryan ile doğum yaptım şimdiye kadar kızım beni hiç üzmedi zorlamadı ama 2 haftadır beni okadar zorluyor ki internetten atak haftası hesapladım şuan 2 gün sonra biteceğini gösteriyor oyalamak için değişik şeyler bulmaya çalışmaktan yoruldum anne olmak çok zormuş 🥺😊
gizmo26 seme99 çok zor ama geçici bir süreç olduğunu bilmekte fayda var çok küçük oldukları için sınırlı sayıda aktivite içindeyiz havaların soğuk olması da cabası Yaz olsa bebeklerde bizlerde temiz havada rahatlayabiliriz az kaldı diyelim annelik çok zor ama iyi ki varlar 🥺