Deniz2961 Selam kızlar size bir kac sorum olacak bebegım 46 gunluk kalca filmi cektıcez bazısı 2 ayını bitir dıyo bazısı cektir dıyo goz muayenesi doktor bana 6. Ayda yaptır dedı burda 2 aylık bebeklere yaptıranları okudum kafam allak bullak
Arelll Deniz2961 bizde yarın 59 günlük olacağız yarın kalça ultrason u çekilecek doktor ilk ay çekmedi
deletedmom4842 Deniz2961 3. Ayda hem kalça testini yaptırdım ama doktor daha erken gelseydin dedi demek ki 3. Aydan önce yapılması daha iyi anan ben netten okuduğum kadarıyla 6. Ay maksimum yapılabilirmiş göz muayenesini de 4. Ayda yaptırdım
Hazel34 Deniz2961 2. Ayımız bitti doktorumuz 2. Ayın sonu istedi kalça filmini istedi tedbir amaçlı böbreküstü bezlerinede bakacaklar aklınızda bulunsun 😊
Masal Deniz2961 kalça filmi için bildiğim en verimli tarih 40-50 gün arası. 1,5 aylıkken çekilmesi öneriliyor.
Deniz2961 Arelll bnde 2 ay daha saglıklı sonu alınıyormuş diye duydum arkds hem 1 de cektrdı hm 2 de bnde yazık nıye iki kere radyasyon alsınlarkı
Sznasl Bn 50 günlükken çektirdim kalça ultrasonunu göz muayneside ozaman yapıldı. Bize 45 günü geçince yapılması gerektini sölediler
Alparslanmom Doktorumuz bizimde bir aylıkken çekmedi 2.ayına kadar bekleyelim daha sağlıklı sonuç alırız demişti
FilAyk Deniz2961 bugün 1 aylık oldu bebeğim aşını yaptırmaya götürdüm. Hemşiremiz hemen sordu kalça ultrasonu çektirdiniz mi diye. Salı gününe randevu alabildik 1 ayı bir kaç gün geçebilir ama mutlaka hemen çektirin dedi
Oseb1234 kalça çıkıklığı için 2 ay 3 ay arası ultrasonu çekilmesi gerekiyormuş bizde yeni yaptırdık 2 ay 1 günlükken