yusuferenn Selam anneler size birşey sormak istiyorum uyku tulumu almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum evin ısısı 24 derece ama gece üstünü hep açıyor ve ne alacağımı bilmiyorum bildiğiniz kullandığınız bir ürün var mı
yagmure17 yusuferenn benim ev ısım 22-24 derece arası değişiyo 22-23te 1 tog uyku tulumu içine sadece zıbın yeterli geliyor 24 derece olduğu zaman terletiyor. Defactodan aldım memnunum
metosunannesii yusuferenn benimde evim 24 ama doktor bugün olmaz dedi rahat uyuyamaz dedi 22-23 olsun dedi serin geliyor bana 22 falan uyku tulumu da e bebekten içine uzun kollu zıbınla giydiriyorum prematüreyiz
irva yusuferenn Lcw ve e bebek kullandım ben hep.Oğlum şuan 3 yaşında arada hala kullanıyorum e bebekten almıştım 1.tog
irva yusuferenn 3 yaşa 5 yaş aldım ben ama benim oğlanın boy durumu yaşıtlarından uzun yani 4 4.5 yaş boyunda.3 aylığa 9 ay da alsan yeterli gelir.Seneye başka alırsın.🥰
aslansmoms Ben ergopunch aldım 1 tog evin ısısı 22-23 derece oluyor içine sadece ipli atlet giydiriyorum. O halde bile ensesi sırtı terliyor anlam veremedim 😏