Vera094 Selam herkese 16aylık kızım dünden beri vucudu biraz sıcak bugun artınca ölçtüm 37.4 calpol verdim ama düşmedi öksürük burun akıntısı falan yol baktım alttan üçüncü dişi çıkıyor. Aradan dört saat geçti uyurken ölçtüm 37.5 tekrar calpol verdim ama yine düşmedi ateşi napmalıyım
AnnaKarenina_ Vera094 bu derece ateşte calpol verilmez. Diş ateşi zaten 38 ide geçmez gerek yok ince giydirin takip edin boşuna ilaç vermeyin çocuğunuza
Vera094 Vera094 bilen varsa cevaplayabilirmi diş sebebiyle ateşi olmamıştı hiç. Hastalıktan bikaç kere oldu tekrar hasta olmasndan çok korkuyorum ama evdeydik son günlerde kimseyle de görüşmedik
tubasd Vera094 geçmiş olsun ama ateşi yokmuş o ateş sayılmaz temassizlami oluyorsunuz koltuk altiylami
AnnaKarenina_ Vera094 azı veye köpek dişi çıkıyorsa ateş huzursuzluk normal o dişler çok zor çıkıyor ayrıca korkulacaak bi ateş değil takipte kalın
Alerjikrinit Vera094 38 i geçmeyen 3 gün süren ateş diş olabilir evet takip edin yarın cuma içinize sinmiyorsa yine de götürün. Calpol vermeyincileri de anlamıyorum tamam gereksiz yere ilaç hiçbirimiz vermek istemeyiz ama bende ateşten korkarım veriyorum eğer bir kaç saat içinde düşmüyorsa. Çocuğu rahatlatmak varken sırf ilaç vermeyeyim annesi olmak da ne bileyim bana göre değil o ateş çocuğu rahatsız ediyor ağrısı da olabilir ayrıca. Bağışıklık sadece ateşli kendi haline bırakmakla kazandırılmaz . Üstünü inceltin ılık uygulama yapın anlına ve koltuk altlarına eğer rahatlamazsa calpol vermek isterseniz verin bence
AnnaKarenina_ Vera094 uyurken kontrol edin ama vermeyin hemen vücudun ateşle savaşmasına müsade edin ki bağışıklığı güçlensin
Vera094 Gizmokzilla 37.5 mu normal ateş? Benim bildiğim 36.5 normal ateş ve hep böyledir vucut ısısı 35.5 -36.5 arası. 37.5yüksek ateş değil tabiki ama normal olduğunu da düşünmüyorum
Yeni_annis Vera094 Ateşi normal canım pinpiriklisin galiba sakin ol .Gece takip edersin çıkarsa verirsin ilacını .
Vera094 Yeni_annis evet daha önce hastanede yattık sürekli hastalanıyor oyüzden korkuyorum teşekkür ederim🙏🏻
Gizmokzilla Vera094 hemşireyim ama yine de siz bilirsiniz, 37.5e kadar normal vücut ısısı, isterseniz doktorunuza danışın. 37.8den sonrası hafif ateş, 38.5den sonrası orta, 39 dan sonrası yüksek olarak değerlendirilir. 13 yıllık hemşireyim 💜
Vera094 Alerjikrinit çok teşekkürler yorumunuz için. Bugun Uyurken inliyor biraz ve kendini atıyor rhat uyusun ateşi yükselmesin diye verdim korkuyorum yükselmesinden. Ama uyanık halinde bi hastalık belirtisi yok umarım daha çıkmaz 🙏🏻
ebebe Vera094 çocuk doktorumuz bize ateş 38.5 olmadıkça ilaç kullanmayın ben bunun altındaki değerlere ateş demem demişti. Çocuk bu hasta olacak elbet endişelenmeyin takipte kalın.
Pastaneusuluislakkek Vera094 siz yine de alarm kurup kalkıp kontrol edin gece boyunca ateşini. Dişten ise calpol ağrısını da hafifletir, rahat uyutur