goktugeda Kızlar acilen sezaryen göbeğimi eritmem lazım. Gören herkes ikinciye hamileyim sanıyo. Ay çok göbeğin kalmış diyolar. Çok sinirleniyorum çok da canım sıkılıyo. Nolur bi akıl verin. Diyetisyene bile gitmeyi düşünüyorum bu konuda. Oğlum 7 aylık
Sungerbob goktugeda Bende aynıyım hiç doğum yapmamış gibi kocaman karnım duruyor benim de 10 aylık bebeğim var hayatımda bir kere gördüğüm insan bile ne kadar kilon kalmış diyor ve bu insanın canını sıkıyor
Sevensevilen goktugeda 8. Ayda başladım 5ayda doğum kilomu verdim. Bu ay da biraz daha şekillenmek , kas kazanmak için Instagram sporcuannenin online dersine katıldım. Şu an ikinci haftadayım ve sonuçtan memnunum. Tavsiye ederim
humakus_ Ay benim bebeğim de 6aylık bende aynı şekildeyim sanki hala 9 aylık hamileyim 😂 yatarak götüren ne bileyim sihir olur okuma üfleme olur o tarz bi seçenek var mı 😂
Sevensevilen goktugeda ücreti aylık 400 TL . Gerçekten çok memnunum. 12.00-13.00 arası cnlı ders yapılıyor ama istediğiniz zaman sporunuzu yapabiliyorsınuz. Bir hareket ayrıntısıyla anlatılıyor sakatlama riskine karşı ve hep alternatifi gösteriliyor.
Cennet_kusu2891 Bende yeni bundan aldım uc gundur kullanıyorum ama sanki işe yarayacak gıbı duruyor bakalım
maygirl goktugeda kesnlkle diyetsyene gt cnm 4 ayda butun dogum kilomu werdim.gobek filan yok oldu hamilelik oncesi kilomunda altindayim…hem.daha saglikli kilo werirsin.
Cennet_kusu2891 biricigiminannesi26 trendyol da flaş indirimle 590a aldım dört gundur yapıyorum göbegım bayagı agrıyor işe yarayacak gıbı eskıye gore daha rahat yapıyorum agrı azalmaya vücut seri yapmaya başladı bakalım yazarım burayada yerim olmadıgı için küçük bişey almak zorunda kaldım
Nimneva Sevensevilen bebekle düzenli olarak nasıl yapıyorsunuz ben ne zaman bi işe kalkışsam bebeğimin ağlayacağı tutar
Sevensevilen Nimneva bebeğin sbaah veya öğle uykusunda yapıyorum sabah yaparsam öğle uykusunda ben de uyuyorum. Valla bebekle biraz zor oluyor arada uyanıyor gidip tekrar uyutuyorum o sırada üşümemek için polar ceket giyiniyorum dönünce kaldığım yerden devam ediyorum. Dersler bir saat normalde ama yarım bırakmak zorunda kaldığım da oldu ama amacım için elimden geleni yapıyorum. Olduğu kadar.
ire_mis goktugeda öncelikle diastasis recti yapın kaslarınızı eski haline getırin videosunu atıcam ızleyin sonrasında kardio gubde 50 ya sa 100 çapraz mekikle baslayın git gide arttırın ama lutfen herkese dıyorum once diastasis recti