melmus5851 Oğlum 8 aylık olacak az kaldı. Kan tahlili yapıldı, B12 si 168 çıktı. Doktor çok düşük dedi. İçirilebilen iğne verdi. Böyle bişey yaşayan var mı? Düzeldi mi bebeğinizin değeri? Bende düşükmüş, haliyle oğlumda da düşük 😔
cerennaslann melmus5851 bizim sizin değer gibi düşük çıkmamıştı ancak haftada bir fıs b12 kullanıyoruz bizde doğal ve katkısız olandan
elifsrbs melmus5851 bizde de B12 vitamin eksikliği çıktı doktorumuz iğne tedavisine başlattı ilk önce sonra ocean damlaya geçiş yaptık 1 ay sonra iğnemizin son dozunu vurulup kan tahlili olacağız bu arada ben de emzirdiğim için B12 takviyesi kullanmaya başladım bakalım inş düzene girer değerleri yavrularımızın 🙏🏻
kezibanuan melmus5851 benim kızımında b12 si böyle çıktı deposu bile boşalmış kızımin yürümesi gecikti doktora götürdum tahlil yaptılar b12 ve d vitamini çok düşük çıktı bir aydır içilebilir iğne kullanıyoruz kızım sıralamaya başladı 🙏🏻🙏🏻15 aylık kızım. Merak Etmeyin takviye ediliyor b12 İçiniz rahat olsun siz erken farketmissiniz daha iyi ben geç farkettim
melmus5851 Kozturk bizde bugün cobalex içirmeye başladık bakalım, geçmiş olsun size de inşallah değerleri normale döner 🙏🏻
melmus5851 SevNurRel doktor yönlendirmesi olmadı ama ben kendime kızıyorum niye baktırmadım diye 🤦♀️
melmus5851 elifsrbs inşallah inşallah bir an evvel düzelsin değerleri 🙏🏻 Doktor bana B12 sen kullanamazsın dedi biliyo musunuz 🤦♀️
melmus5851 kezibanuan benim oğlum da dönmedi henüz, aslında bundan başka bi sıkıntı da yoktu ama yine de bi kontrole gitmek istedik. İyiki de gitmişiz. Size de çok geçmiş olsun, Rabbim sağlık versin yavrularımıza 🙏🏻
elifsrbs melmus5851 ama annede B12 eksik olduğu için esas anne B12 vitamini desteği almalı doktorumuz muhtemelen senin B12 değerin düşük o yüzden bebeğin değerleri düşük çıktı dedi bence kullananın derim
Secil55 Ya benim kızımın 158 çıktı D yazıyor yanında anan doktorumuz takviye vermedi, ben de kullansam nasıl olur acaba?