busratamer Merhaba kızlar benim 1 sene evvel adet kanamam 10-15 gün sürmeye başladı. Bittikten 2 hfta sonra tekrar başlıyordu. Gittikçe adet sıklığım daralmaya başladı. Artık 2-3 gün temiz kalıyorum sonra tekrar kanama başlıyor, 10 gün falan sürüyor. 4-5 tane doktora gittim neredeyse tüm tetkikler yapıldı. Düzenleyici de içtim hiçbir faydası olmadı daha kötüye gitti. Görünürde bi anormallik yok, en son 2 gün önce parça aldırdım sonucu bekliyorum ama içim içimi kemiriyor sonuç 1 ay sonra çıkacakmış. Benzer bir durum yaşayan var mı varsa nasıl çözüme ulaştınız.
Noname21 busratamer ya benimde bu ay kanamam 15 gün sürdü hala devam ediyor çok gelmiyor ama lekelenme şeklinde devam ediyor
busratamer NeclaLeylaCeydaOhnealaneala hayır kullanmıyorum 3 ay düzenleme amaçlı aylık iğne kullandım düzenlemediği gibi bir de korumadı bu süreçte kimyasal gebelik yaşadım🥺 o yüzden iğneyi de bıraktım ama hiçbir şey değişmedi kanamam daha da şiddetlenerek artıyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Aylık iğnenin yan etkileri fln varmış, geçen gün burda Bi arkadaşla yorumlaşmıştık. Hastalığım araştırlıo, sonuçları bekliyorum fln yazmıştı. Deri altı mıydı, aylık iğne miydi onu hatırlayamıycm Çok geçmiş olsun
busratamer NeclaLeylaCeydaOhnealaneala iğneden önce normal kondomla korunurken şikayetler başlamıştı ama. Doğumdan sonra 1 sene regl olmadım sonra bi olmaya başladım daha da önünü alamadım emzirmeyi kesince daha da şiddetlendi
busratamer Deletedmom_98 daha 28 yaşımdayım ve sadece 2 buçuk yaşında bir kızım var 🥺 annem de 38 yaşında böyle menepoza girmişti o yüzden benimde aklıma geldi ama hormon testinde doktor bi sıkıntı görmedi. Gerçi insan gibi bir doktora denk gelemedim hep aksi kişilere denk geldim
Deletedmom_98 busratamer 21 yaşında eski komşum menapoza girdi Yaşla pek alakası kalmadı artık Ben doktor değilim tabi ama annemde menapoz başlangıcı olduğunda belirtiler sizinki gibiydi
Reyhan34 busratamer kondom 9 aydır bende korunuyorum canım her ay düzenli adet oldum yoğun parçalar düşer adette bendede 10 gün sürüyor benimde hap içtim ağzına sıçtı bıraktım kondom sağlıklısı bide doğumda fazla kan akmadıysa gitmediyse senden onlar boşalıyor temizleniyordur için rahmin belki ben sezeryan oldum kan gram damla şeklinde geldi hiç akmadı sildikçe peçete de gördüm kanı eve gelince hastaneden devamlı ama 40 çıktı adet görmeye başladım 1 ayda öle adetli gezdim ne zaman bitecek bu kan diye kafayı yedim 2 ya doğru bitt kanamam düzene girdi her ay günümde oluyorum artık uygulama indir adet takvimi var olduğun günü işaretle en son adet diyor takip et ordan
busratamer Deletedmom_98 anladım inşallah değildir ya 21 yaş çok çok küçükmüş ben daha 2. Çocuk için 4-5 yıl daha beklerim diyordum 😣
Deletedmom_98 busratamer O kız evli bile değil düşün. İnşallah önemli bir durum değildir Geçmiş olsun inşallah
busratamer Noname21 benim de öyle başladı işte. Doktora gittiğimde sezaryen dikişimin rahimde bi cepcik oluşturabileceğini o yüzden orda biriken kanın daha yavaş atıldığı için uzayabileceğini ve yaygın bir durum olduğunu söylemişti. Mr çekindim ama dikişlerde bir problem yok benim. Siz de bi görünüp değerlendirin isterseniz
Noname21 busratamer gideceğim ben Salı falan Zaten ben doğum yapalı 4 sene oldu sanmıyorum doğumdan olduğunu
busratamer Reyhan34 Zaten doğum yapalı 3 sene olacak mayısta. Adet düzenim doğumdan 1 sene sonra oturmuştu ama kızım 2 yaşına doğru gelirken tekrar bozuldu işte şimdi 10 gün adet 2-3 gün temiz olarak geçiriyorum tam çıldırmalık
iremnurdemir Bende 3 aylık iğne kullandım kullandığım süre boyunca hiç adet olmadım. Bıraktıktan bir sure sonra başladım adet olmaya ama kesintisiz hep kanamam vardı çocuk istiyordum ama kanama durmuyordu hiç doktora gittim bana doğum kontrol hapı önerdi kullanmaya başladım kesildi adetim sonra hamile kaldım iğneyi bıraktıktan 1. Sene 2 ay sonra. Neredeyse 6 ay kesilmemisti. Doktora gidin yine ama bence doğum kontrol hapı kullanın o düzene sokuyor. Benim öyle düzelmişti
busratamer iremnurdemir oysaki genlerim de mis gibi tüm ailem 4-5 gün adet olur günü gününe. Doğurganlık da var yani Bir gün geçse hamile oldukları kesin olur başka bir problem olmaz. Bir de bizim uğraştıklarımıza bak ya rabbim 🤭 hap da önerdi doktorlar ama çok yoğun bir tempom var düzenli kullanabileceğimin garantisi olmadığı için düşünmemiştim ama mecbur kullanacağım gibi duruyor
busratamer SetenayCo benim gittiğim doktorlar da yoğun kanaman varsa spiral daha yoğun kanama yapar dedi önermedi onun yerine iğne verdi işte. Ama hormonel bi problem görülmediği için zaten bir faydası da olmadı 🥺 hormon testlerm temiz çıktı elhamdulillah
busratamer SetenayCo benim gittiğim doktorlar da yoğun kanaman varsa spiral daha yoğun kanama yapar dedi önermedi onun yerine iğne verdi işte. Ama hormonel bi problem görülmediği için zaten bir faydası da olmadı 🥺 hormon testlerm temiz çıktı elhamdulillah
busratamer Zaten doğum yapalı 3 sene olacak mayısta. Adet düzenim doğumdan 1 sene sonra oturmuştu ama kızım 2 yaşına doğru gelirken tekrar bozuldu işte şimdi 10 gün adet 2-3 gün temiz olarak geçiriyorum tam çıldırmalık