Benbiranaolmak Bsnde bakir spiral vardi fakat takildigi gunden beri kanama yapiyor hormonlusuyla degisirmi devlet hastanesi
_Goktugunannesi__ Benbiranaolmak bakir veya hormonlu, farkedermi bilmiyorum ama yoğun kanamada kaymış olabilir veya size yaramamış olabilir hastaneye gitmenize fayda var bende de bakır var ilk 1 hafta leke şeklinde oldu şuanda 2 günde 1 ped değişsem ancak dolar herhalde
Nurbost Benbiranaolmak ben de 2 hafta önce taktırdım. Bir hafta oldu leke şeklinde. Ama 3 4 ay falan ara kanama yapabilir demişti doktor. 10günü geçkin regl olursa yani çok kanama gel çıkaralım demişti
Benbiranaolmak minikoglummmmm bakir spiral herkeste kanama yapiyormus benle alakali degil ben sezeryan oldugum icin doktor sakin pesine hamile kalma dedi ciksrttirsam bile hormonlusunu taktirmam lazim diger korunma yontemlerine guvenmiyorum
zynpdyg Nurbost Aynı şekilde ben de taktıralı üç ay oldu hala ara kanamalarım kahverengi lekelenme oluyor bazen de çok yorulunca ayakta durunca ağrı oluyor
zynpdyg Nurbost evet biraz fazla geldi önceki regllerime göre ve gün sayısı uzadı dördüncü günde biterken altıncı günde bitmeye başladı
Esergiller Yoğun kanama varsa kansızlıktan dolayıdır maalesef takmadan önce size sorulması lazım kansızlık var mı diye ben bugün taktırdım hemşire eğer kansızlık varsa takmayız çünkü çok kanama yapıyor demişti
Benbiranaolmak Esergiller kansizligim var zaten kan degerim 8 gibi bisey artik son gunlerce iyice gucten dustum doktor musveddesi kanima bakmisti zaten kansizligi gordu vitamin eksikligi de vardi ilac yazacakmisiniz dedim onu bile yazmadi