Rumeysa_01 Kızlar migrosa e bebek ve civil e sorduk bulamadım nerden bulabilirim Bi bilgisi olan var mı
Rumeysa_01 Ikrazumra19 bebek kurabiyesi yapicam orda bebek irmigi diyor muhallebi tariflerinde de öyle yazıyor ama bulamadım malesef
Ikrazumra19 Rumeysa_01 ben kullanıyordum normal irmik aynisi zaten sadece daha fazla robotlanmis hali
Gegimasal Rumeysa_01 bey organik evet güvenli ve çok güzel irmiği 8 aylık ise ruseym li irmik alın diyecek idim
Gamzeren13 Rumeysa_01 merhaba bende aşçıanne sayfasından sipariş verdim geldi bir kere kullandım güzel incecik tavsiye ederim
Rumeysa_01 Gamzeren13 Alyamomm Gegimasal sagolun kızlar peki kargosuz alabileceğim Bi yerler yok mu sadece irmik için sipariş vermek istemiyirum açıkçasi
Alyamomm Ben kızımın bütün ürünlerini makarnavitmadan alıyorum önce bebek irmik aldım şimdi ruşeymli irmik alıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Gegimasal Rumeysa_01 irmik alın tam buğday unu yulaf yulaf unu makarna tarhana bunlar yapacağınız ürünler için gerekli
Diloo Rumeysa_01 hakmar markete gelmisdi varsa yakinizda birde ben makarnavitma sitesinden aliyorum kabizlik vesaire yapmiyor organik oldugu icin meyve purelerine koyuyorum