Gecekusu2019 Kızlar oglum 8 ay 8 günlük bugün izlemi vardı saflk ocagnda oraya gittik oradaki ebe 9 aylık oldgnda kızamık adına getir dedi bnde ası takvimine baktıgımda 12.ayda ası var 6 aydan sonra yok siz kacncı aylarda yaptırdınız kızamık aşisini
Serene Gecekusu2019 Şuan kızamık salgını olduğu için 12.ayda yapılan kızamık aşısını 9-12 ay arası yapmaya başladılar.O yüzden çağırıyor sizi.
Sin21 Gecekusu2019 12 de tekrar var kızamık ama 9. Ay da tek basına kızamık olacakmış bana da dün söyledi hemşiremiz salgından ötürü
Slmnese Aşıların tarihleri değişmedi. Kızamık 12. Ayında yapılıyor fakat kızamık vakaları bu aralar arttığı için kampanya aşısı olarak 9. Ay da önlem amaçlı yapılıyor. Biz de daha geçen hafta yaptırdık doktorumuzun açıklaması buydu
cglyn9 Gecekusu2019 yaratacak olsa böyle bir karar vermezlerdi. Koca koca doktorlardan daha iyi bilecek değiliz ya. Neticede ortada bir salgın var.
Gecekusu2019 cglyn9 ben Doktrlardn daha iyi blirz demedim zatn sadece endişem dile getirdim anladık herlde salgın oldgunu salgn oldu içn erkn vuuryolar xtn neden 2yıde vuuryolar anlamadıysanz yorumumu nıye cevp verıyosunx
cglyn9 Gecekusu2019 gayet iyi anladım sorunuzu. Demek ki dozu arttırmak mecburiyeti hissetmişler yada bağışıklığın daha iyi sağlanması için böyle bir yola başvurmayı seçmişler. Tekrarlıyorum doktorlardan daha iyi bilecek değiliz, sıkıntı yaratacak olsa yapmazlardı.