Tugceelisa Merhaba kızlar bebişim 3500 kilo doğdu şuan 7200 kilosu geldi doktor yakın takip edelim dedi sizin bebişkerin kilosu bu ayda kaçtı
Ballikizim99 Tugceelisa benim kızımda 5 aylık daha kontrole gitmedik ama kilo alımı azdı bir önceki kontrolde ek gıdaya başlayın derse başlamayı düşünüyorum en son geçen ay 7 kiloydu 4 kg doğdu kızım
Gldekpnci Tugceelisa 5 aylıkken 8 kiloydu sadece mama ile beslenıyordu bize de fazla kilosu diye kontrollü gitmeyi önerdi doktor
_tuuggcce_ Tugceelisa 3580 doğdu, 4 ay 29 günlükken 7150 idi. Çok hareketli bir bebeğim var. Doktorumuzda çok fazla kilo almaz, normal diyor bizim için
Elifaydn Neden yakından takip edelim dedi benim kızımda şuan 4.5 aylık 7300 ve 4 kilo doğdu . Az mı geldi kilosu doktorunuza bize sağlık ocağında gayet iyi demişlerdi çünkü 4. Ay kontrolünde 🤔
Tugceelisa Elifaydn ayına göre az kilo almış mamaya başladı 2 gündür mama da veriyorum ama pek sevmedi mamayı ne yapcam bilmiyorum doktorda öyle diyince aklım karıştı başka doktora da mı götürsem acaba
Yazmelegi_ Tugceelisa Allah alla gayet iyi kilosu maşallah niye mama ya başlamak ister ki anlamış değilim
Elifaydn 4den 5. Aya geçiş yaparken ki kilo alımı ne kadardı o yüzden mi acaba mama başla dedi , şaşırdım açıkçası çünkü kilosu gayet iyi . Tedirgin oldum şimdi ay sonu bizimde kontrolümüz var bakalım ne diyecek 🫤
Tugceelisa Yazmelegi_ bende anlamadım açıkçası o yüzden başka bir doktora da götürmek istiyorum onunla fikrini almak için
Asyasemin2013 Tugceelisa en az 600 gram alması gerekiyor 3 aydan sonra. Benimkide 4 ay 20 günlük. 7 kilo. Sınırdayız ama ben mama aldım yinede azar azar veriyim ona da alışsın diye ama kabul etmiyor içmiyor ve biberon kullanmasını bilmiyor ☺️
Yazmelegi_ adaatuna 3500 kilo dogum yapmış bende 3100 yaptım arada 400 gram oynuyor bana iyi dediyse ona da demesi lazımdı o yönden dedim yani onunki de 6900 olması lazım bu durumda ve 7200 maşallah gayet iyi
meta1 Tugceelisa bebeğin kendi normaline göre mi az aldı iştahlı bi bebekken birden iştahı kesildiyse takip edelim demiştir yoksa kilosu gayet iyi