The_paues Merhaba kızlar oğlum 5-6 gün önce hastalandı öksürüyor henüz geçmedi.hastalıktan itibaren meme reddi yaşamaya başladım ya az emiyor yada emmiyor.bu yüzden mastit oldum sanırım ateşim var göğsüm şiş ağrıyor.meme reddi yaşayan arkadaşlar nasıl çözüm buldunuz sağıp mı veriyorsunuz yada nasıl emziriyorsunuz? Birde mastite ne iyi gelir ateşim nasıl düşecek?
Star52 The_paues sağman lazım düzenli olarak ilk zamanlar 2 saatte bir sıcak banyo sonrası yap, olmazsa masaj yaparak sağ yoksa zor işin
esraomer The_paues ten tene temas yaparak emzirmeye çalış canı The_paues 4. Ayda bazen yaşanabiliyor canım, yeni uyandığı zaman tentene temas ederek emzireye çalış, biraz daha sakince yaklaşmaya çalış güzel şeyler söyle, dua et.
olivers The_paues mastit olmustunuz nasil gecti, atesiniz nasil dustu. Artik antibiyotik kullanmak istemiyorum. Deneyiminizi pqylasir misiniz. Kac gun surdu
The_paues minikveannesii duşa girdim boşa sağdım canım masaj yaptım oğluma da ara ara emzirmeye çalıştım boşalttım memeyi ateşim düştü çok şükür
glsh25 The_paues valla biz 5. Aya kadar çırpındık durduk itiyodu beni eliyle özellikle sizin şuan olduğunuz aylarda meme reddi var 4. Ay atağında ama şimdi 10.5 aylık oldu meme bağımlısı ittiği memeye gün içinde 10 kere dadanıyo
The_paues esraomer kuzum emsede çok iştahsız tek göğsümü bile tam boşaltmıyor.hasta biraz ondan da olabilir mi
The_paues glsh25 bende öyle ya doğduğundan beri ara ara meme reddi oluyor biberon vermediğim halde verseydim kesin bırakırdı heralde.birkaç gündür iyice beter oldu atak mı hastalıktan mı anlamadım ama berbat bişey ya istemiyor ağlıyor iştah yok.meme bağımlısı olsun uzun zaman emzireyim istiyorum bende 🧿
olivers Atesiniz varsa dr gidip antibiyofik icneden gecmiyor. 2 kere oldum. Atesim 39lara cikti. Benumde o zamanlarda bebegim emmedi hatta sutum kesildi sandim.doktor sutun var gelisimsel emmiyir dedi.
The_paues olivers ateşim 38in üstüne çıktı benimde duşa girdim uzunca masaj yaparak sağdım sonra zorla emzirdim bir kaç kez düştü ateşim tam olmadan paçayı yırttım galiba
The_paues olivers bebeğim hastaydı o sebeple emmiyormuş iyileşince düzeldi emmesi çok şükür.emmediği için de göğsüm çok sertleşmişti ağrıyordu ateşimde çıkmıştı hatta emzirmeye çalıştım göğsü boşaltmak için bebeğim emmeyince duşa girdim sıcak suyla masaj yaparak sağdım göğsümü.sonra da bebeğim emdi bir kaç kez öyle düzeldi düştü ateşim