Alya_sare Kızlar bebeğim 3 aylık sürekli aglıyr asla yatmak istemiyor sadece uyurken aglamıyor gece uykusuna cok gec yatıyor sürekli uyanıyor gündüz uykusu cok azaldı sizin bebeklerinzde böylemi valla kafayı yicm artk
ozgurunannesi Alya_sare Benim oglum da aynı bu anlattığıniz şekildeydi doymadigi için ağladığı ortaya çıktı 🤦 mama takviyesine başladıktan sonra ağlaması da durdu 🤗
Bereninannesi_ Alya_sare 5 aylık olucaz ağlaması yok ama hep bi memnuniyetsiz gece uykumuz hiç yok gündüzde uyuyunca 1 saat enfazla kafayı yemek üzereyim😂
Duygu-Duygu Alya_sare 3. Aydayız tüm şikayetler bizde de var. uyku yok sancısı var yüzden uyutsam da uyaniyor cogu zaman hic uyumuyor.Bugün süt alerjisi olduğunu öğrendik tüm huysuzluğu ondanmis
Duygu-Duygu Alya_sare sürekli uykudan uyanıyor en fazla yarim saat uyuyor her yatitdigimda ve cok huzursuz.Kakada mukus olunca gittik. Süt alerjisi sindirimde zorlandığı için uyusana sancıyla uyanıyor.
Bereninannesi_ Duygu-Duygu acaba bizde de alerjimi var bazen mukuslu oluyor kakası ama ben balgamı var ondandır diye düşündüm çünkü ağlaması sancısı yok sadece uyumuyor ve uyuyunca da uyanıyor sürekli
Duygu-Duygu Bereninannesi_ bilmiyorum yalnis yönlendirip telaslandirmak istemem 🙏bizimde zamanla arttı artık çok ağlayınca bugün saglikocagina gittim orda söylediler. Zaten kendimde arastirip alerji midir diye merak edip gittim. Yarın da kendi doktoruna götüreceğim. Huysuzluk kakada mukus sadece bazı belirtiler şimdilik. Zamanla gözlemleyin siz de doktorunuza danışın mutlaka Allah sağlık versin kuzularimiza🙏😊
Diloana90 Bizde neredeyse 3 aylık olduk ve artık gündüzleri yarım saatten uzun uyumuyor, çığlıklar atarak uyanıyoruz. Gece deseniz uyumamak İçin her çaba var. Giderek zorlaşıyor. Bugün hasta belki de diyip doktora götürdüm. Umarım iyidir 🙏🏻