linazengin Yüzünde çok isilik oldu neden olur nasıl geçer ne kadar sürede geçer tecrübeli anneler cevap verirseniz 🙏🙏
Usnac4559 linazengin evin sıcaklığını düşürün isterseniz pişik kremi sürün iki güne geçer geçmiş olsun
ikibaloglanannesi Oğlum 1 yaşında bizim çok sıcak oluyor isilik olmuştu geçen ama 3 günde geçmişti. (Her gün banyo yaptırdigim için çabuk geçti) Evin içinde ince uzun kollu zıbın giydiriyorum bu yüzden.
linazengin ikibaloglanannesi yediklerimizle alakası varmı acaba bunun doktor çikolata tahin vs yeme demişti
linazengin Maka_Paka battaniyeye sarıyordum ama galiba terlemiş o sebeple olmuş diye düşünüyorum nasıl geçer acaba
Maka_Paka linazengin Zıbın + tulum ya da alt üst takım. Bu kadarı yeter. Gece uykusunda uyku tulumu giydirirsiniz bu kadar. Hergun banyo yaptırın geçer
Deletedmom_108 linazengin Dikkat edin benim bebeğimde 20 günlükken isilik zannettik bi anda döküntü oldu egzamaymıs meğer süt alerjisi varmış özel losyon ve diyetle düzelttik şükür şuan için. İsilikle birlikte karın guruldaması varsa kakasında mukus varsa pişik varsa gürültülü kaka yapıyorsa bi an önce dr a gidin
gokce55 Benim bebeğimin de yüzü isilik oldu doktor öyle söyledi ama allerji mi diye de şüpheleniyorum. Minik minik sivilcelerde doldu kulakları bile sivilce.
Cansuarel6 linazengin organik gül suyu veya gül mayasi kullanin o bölgeyi serin tutmaya çalışın gül suyunu dolapta muhafaza edin sıkın ve bol bol yıkayın bebeğinizi ince giydirin