Busramustim Kızlar akşama ne yemek yaptınız aklınızda neler var. Her gün ne yemek yapacam die düşünmekten sıkıldım,akşam yemeğini yerken yatın ne yemek yapsam die düşünüyorum sizde böylemisiniz
Ayse5100 Busramustim valla öyle hele bide çalışan anneyseniz iki üç gün önceden üç yemek düşünüyorum ve hergun birini yapıyorum öyle olunca hafta içi rahat geçiyor. Bugünku menüm kremalı tavuklu makarna ve salata belki fikir olur size de dün de kuru fasulye pilav yapmıştım.
Busramustim Ayse5100 hergün kuru fasülye olsa eşim yok demez ama ben çok nadir yapıyorum oda aklımda bulunsun teşekkür ederim ☺️
Busramustim Asyaveannesi04 buzlukta bezelyem vardı yaparım bugün onu yanına mercimek çorbası pilav salata güzel menü olur teşekkür ederim 🤩
limonkolonyasi Busramustim valla ya hergun ne yapsam ne yapsam diye dusunme kısmı çok zor Firinda tavuk patates 🍗🥔 Pirinç pilavi🍚 Salata içecek 🥗🍹
Deletedmom_110 Busramustim düşünüyorum menemen olabilir görümcem yollamış kavanoz sarımsaklı ekmekle mis😀😀 çocuklarıma yayla çorbası var meyve püresi hazırladım az da pilav var