Onemother1 Seda3399 biz 5 aylıkken başkadık ek gıdaya 1 ay sonra doktor akşam yemeklerine kıyma ekleyelim dedi.çift çektir mutlaka kuzu kıyma oldun mümkünse.birde kavurursan taneler iri kalıyor soğuk suya atıp haşla direk dağılıyor zaten rahat yutar
Ballikizim99 defnemiraybebek merhaba kıyma daha büyük parçalı ya nasıl hazırlayıp veriyorsunuz diş yok ya nasıl yiyorlar
kimbumadam Ballikizim99 suda haşlıyoruz tane tane oluyor zaten açarsın kaşıkla sonra çorbasına katarsın canım 6,5 ayllıkken doktorumuz okey demişti
25bby Ballikizim99 yutabiliyorlar 7 ayda bende vermiştim çatalla ezmiştim biraz zaten piştiği için sorun olmuyor ufacık kalıyor
ilkim_k Benim bebis 8 aylik kiyma yemiyor,agzina gelince ogurup cikartiyor. Mecbur blendirdan gecirip corbayla veriyorum. Tavukta yeni denedim.ayni sekilde cikartti agzindan. Ne yapicagimi sasirdim 😪
Tmrshtn26 ilkim_k aldığın kasaptan bebek için çift çekim yaptırsanız daha kolay yiyebilir tavukta çok sası geliyor küçükler henüz çorbalarına didikliyorum kıymadan daha çok seviyor
ilkim_k Tmrshtn26 yemek olarak veriyomusunz peki ? Mesela aksam yemeginde tavuklu bezelye. Aksam yemek ogunu icin erken mi bilemedim.cok zorlamakta istemiyorum 🤦♀️
diloya Tmrshtn26 yağlı yağsız farkediyormu acaba bugün kasaba gidip sordum yağlı olduğunu söyledi nasıl tercih ettiniz
Tmrshtn26 ilkim_k ekgıda konusunda çok önerilerde bulunacak kadar başarılı değilim zira iştahsız bebek büyütmede master yapıyorum. Ek gıda da bebeğiniz sizi yönlendirir benimki yaşına girecek hala pankek köfte öyle bütün tavuk mücver bezelye vb yiyen bir bebek değil makarna falan oda sayıyla 😂hatta ona yemek falan verme ondan mutlusu yok aramaz🤷🏼♀️😂 hayır diyemeceği tarhana ve bir kaç çeşit yemek var onlara katıyorum kıyma tavuk
AdaBebekAnnesi Seda3399 7. Ayda yağsız ve 2 kez çekilmiş kuzu kıyma verebilirsiniz önce 3 gün kuralına uyarak bizde bu ay başladık 7 aylık bugün tadımın 2. Günü
Tmrshtn26 diloya kuzu eti genelde yağlı oluyor ben bebek için alıyorum diyorum sürekli aynı kasaptan alıyorum oda ayarlıyor evde onu pişirince yumuşacık oluyor zaten pişince silikonlu buz kalıplarına koyuyorum yemek ve çorbalarına kullanıyorum