Mekselinabyb merhaba 2 yaş bebeleriniz kaç kilo? kızım 10 kilo babasıda bende minyonuz çok iştahlı bir bebekte değil 🥺 sizlerinki kaç kilo acaba ? 🙏
Asyaveannesi04 Mekselinabyb 25 aylık kızım 12 kilo doktorumuz normal dedi, sağlıklı olduktan sonra çok önemi yok aslında
Emir_mom Mekselinabyb Her bebeğin gelişimi farklıdır.Dönemsel iştahsızlıklar olabilir.Persentil tablosundan da bakabilirsiniz ayına göre boyu kilosuna gayet ideal bebeğinizin kilosu.
Mercimekkk Benimde oğlum 25 aylık şu an uzun zamandır 12 kilo ne alıyor ne veriyor bazen çok iyi bazen inanılmaz zor yiyor
Sapsikanne Mekselinabyb oğlum var 11800 dü iki yaşında şimdi 25 aylık aldığını sanmıyorum çok yemez aşırı da hareketli yemek yaparken kalorisini arttırmaya çalışıyorum mesela pankek yapıyorum içine ceviz tahin zeytinyağı falan ekliyorum makarna yaptıysam tereyağını bol tutuyorum gibi
livanurvealpinannesi61 Mekselinabyb kiloya çok takılmayın yemek yemesi önemli olan benim kızım 2 yaşındayken 12.200 gr dı oğlum 2 yaşındayken 13 kiloydu ben daha çok karnı doysun diyorum kilo dan ziyade