gesibaglarizeze Merhaba evim mutfağım küçük, ona uygun bebeğimin rahat edeceği mama sandalyesi bakıyorum, sizin kullandığınız varsa önerilere açığım
Tgbsahn gesibaglarizeze bizde prego katlanabilir mama sandalyesi var annemde ise elele baby nin basit mama sandalyesi var bebeğim elelede daha rahat daha istekli ve hareketleri kısıtlanmadığı için daha keyifli ama pregoda hareket etmesi zorlaşıyor sıkışık gibi duruyor ve keyifsizleşiyır mama sandalyesine oturunca yedirirken prego daha avantajlı çok hareket edemiyor ama kocaman yer kaplıyor benim tavsiyem basit kolay temizleyebilir bir şey almanız diğer türlü hantal şeylerle uğraşıp duruyorsunuz zaten çok oturmayı öğrendiyse basitler fazlasıyla iş görüyor
Gulllllozzz gesibaglarizeze kesinlikle ikea antilop mama sandalyesi alın derim, düşme tehlikesi yok, temizliği kolay 👍
AfAs Benim sandaleylerim tekerlekli ve katlanabilir hem yukseliyor hem kuculuyor kolay cikarip yikiyorum makinede. Yuksek kulanamiyorum artik cunku cok hareketlililer kucultum sandalyeden kendileri cikiyorlar en azindan duserler korkusu yasamadim. Kesinlikle marka degil uyguna bulmustum
AfAs Ben yurt disinda aldim https://www.trendyol.com/prego/lucca-mama-sandalyesi-4024-p-465922159 Ama Turkiyede fiyat asiri pahali