Metehannannsi Mikostatin sürün daha ilk sürmede geçiyor benimde 6 aylık bebeğimde olmuştu ama karbonatlı su geçirmedi doktorumuz bunu söyledi hemen sürdük geçti bidaha da olmadı
Onemother1 Havva03 geçmiş olsun yenidoğanken olmadı ek gıdadan sonra oldu bizimde çok ilginç herşeyi ağzıba sokuyor mikrop mu aldı naptı
anniiiii alin0911 kendi göğsünüzü de aynı şekilde silin her emzirmede Yapın bunu çok çektim meme reddi bile oldu ama şükür düzenli yapıldığında geçiyor
matmazeliingunlugu Merhaba benim bebeğimde de var pamukçuk göğüs ucum da oldu kahverengi yer kabuk bagliyo catliyo kasiniyo karbonatla çözüm bulamadım. 4 aylık bebeğim o emmekten vazgecmefi ama ben emzirmekten gececem artık çok canım acıyor.
Mucize1309 alin0911 bir çay bardağına 1 çay kaşığı kadar karbonat onu gazlı bez ile islat ve ağzını sıyır küçük diline kadar uzanmayq çalış günde 3 kere yap mutlaka
alin0911 Mucize1309 teşekkür ederim kayınvalimdemde öyle yaptı ben karbonat yutar bir şey olur diye yapmamıştım🙄
kbrtskn Havva03 merhaba bizde sürekli pamukçuk oluyor. Mikostatin işe yaramıyor artık doktor size ne önerdi