bsrshtrk Lidyacim ben hep tayt yada eşofman giyerim. Çok zorda kalırsam kot pantolon. Yazında hep elbise. Asla ve asla pijamayla dolaşmam o yatak kıyafeti, evde gezindiğim şeyle yatağa girmem ayıp olur yatağa yorgana 😂
sutlukopuklu Lidyacim herhalde cnm beni böyle beyendi napiyim kısa kısa giyip hasta mı edim kendimi snra adam beni hastayım diye anamın evine gönderir yada sanayiye mxmsmskdkkdkc
Beyninizikullanmakucretsizdir Lidyacim canım sen bide suratını gör bıyıkları pala Remzi gibi kaşları Recep İvedik gibi utandığı için göstermiyor 🤪😹 @sutlukopuklu
Ecemsultan Lidyacim kalkarkalkmaz saç baş üst baş Bi süslenmeden durursam günüm kötü geçiyor gibii hissediyırum
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Lidyacim evde rahat ama güzel giyinmeye özen gosteririm. Özellikle eşim işten geleceği zaman çok hafif makyaj yaparım genelde gün içinde bile makyajliyimdir. Güzelliğe çok önem veriyorum 🙈😅
Beyninizikullanmakucretsizdir sutlukopuklu aslında ben foto atardım da şimdi kıskançlıktan bayılırsınız hiç gerek yok 🤪