Lidyacim Kızlarrrrr günaydın ☀️🌸🌺💐🌷 Evde nasıl giyinirsinizz?? Ay ben çok dikkat ederim evde giyimime sırff kendim için 💗💗 ama bazen içimden gelmiyor 🤭🤭 o zaman da kendimi paspal kötü hissediyorum yaaaa. Siz nasılsınız nasıl giyinirsiniz??
Bilge_Alparslan Lidyacim pijamayla geziyorum valla ama artık işe basladıgım icin artık evdede süslü geziyorum🤣
Meri-Mel Lidyacim Genelde eşofman,badi ikisi uyumlu olmalı ve böyle sarkmış pijama ve penyeler tişörtler giyemem şık giyinmesemde paspal değildir 😊
Esmiraes Lidyacim spor tarzında giyiniyorum. Tayt üstüme de tişört polar filan. Ama emzirdiğim için önü düğmeli yada fermuarlı bişey giymek ilk önceliğim 😁
Cizgilicorap Lidyacim evde ne giyiyorsunuz mesela, ben hamilelikten önce hep bakımlı sık gezerdim evde. Ama.su an kilo aldım ve eski güzel kıyafetlerim olmuyor. Eşimin pijamalarini giyiyorum o derece. Kendime alışveriş yapsam bile.hicbir şeyi yakıştıramıyorum
Deletedmom_110 dolcegurbanne ❤️🌸 yok be yavrum tayt crop yazında lisanslı elbise alıyorum LCW den aşırı güzel oluyor ben kalın giyinemiyorum geliyorlar bana