sevdeasyakaan kaç gündür ne yaşıyoruum bilmiyorum hayatı sorguluyorum artık 😅 ya bebekleriniz kaç saatte bir ne kadr uyuyor benimki yer bir saatte bir 10 dk kafayı yemek üzereyim geceleri zaten tamamen bi kabus gazı var diye düşünüyodum ama yok ya bu baska bişi
Aslaninannesi26 sevdeasyakaan 4 ay 20 günlüğüz sanırım 20 güne yakındır yaşıyorum 😩💆🏻♀️ gece saat başı yarım saatte bir uyanmalar uyuturken ağlamalar gündüz max 20-30 dk uyumalar
brgl310 sevdeasyakaan Yalnız değilsin bacım gel bir sarılalım😂 herkes 4. Ay çabuk geçsin şöyle böyle derken içimden ne kadar abarttılar ne olabilir ki diyordum ama başıma gelene kadar asla durmuyor bırak ev işi yapmayı kahvaltı yapamıyorum ayıptır söylemesi lavaboya gidemiyorum maymun oldum resmen 😂 geceleri rutin oluşturmaya çalışın ben mesela yemek yedikten sonra biraz oynuyorum ne bileyim biraz zaman geçiyor sonra banyo yağ ile masaj karnını doyurup uyutuyorum belki o şekilde daha rahat uyanmadan uyur deneyin. Her gün çocuk mu yıkanır diyenler gelmeden evet yıkanır arkadaşlar 😂
sgs sevdeasyakaan içimden geçiyor yemin ederim kafayı sıyırdım artik 4 ay 25 günlük kızım resmen öldürüyor beni mız mizligi uykusuzluğu ağlaması artık susunca bişey mi oldu diye düşünüyorum
dublemomy 4 ay 17 gündür sadece 1 2 defa 1 saat kesintisiz uyumuşlugu var🥹 tüm gece gündüz 15 dk 10 dk 20 dk uyuyor….
alinnn51 sevdeasyakaan 4 ay 23 günlüğüz 1 haftadır artık bunalıma girmek üzereyim emerek uyuyor çekince bağırıyor geceleri uykuya dalmıyor 30 dakka uyuyor max kızlar geçicekmi bu ya