Oglummcanimm Siparisler bir günde geliyormu eşimin yarndan sonra doğum günü var yarın sipariş versem ertesi gün elimizde olurmu bu arada sparisde çikolata kek buketleri olucak bir günde ulasiyor mu bilenler yazarsa
Laydaren Oglummcanimm ürünün altında aynı gün teslim vs yazar. Ama çikolata kek buketi aynı gün hatta 1-2 saat içinde bile ulaşıyor. Önden saat aralığını seçiyorsunuz zaten
pasaklisinkukuli Oglummcanimm kek buketi söylemiştim eşim o kadar kötüydüki tadı yiyemedik dedi yorunları oku vermeden önce
Mnli Oglummcanimm aynı gün teslimat yapan satıcıyı seçeceksiniz bazı satıcılar aynı gün teslimat için kurye ücreti istiyor o kutucuğa da tıklamayı unutmayın
Oglummcanimm pasaklisinkukuli yaa peki hangileri taze acaba yorumlardada bazıları memnun kalmış bazlari bayat dyor
pasaklisinkukuli Oglummcanimm bilmiuoeum ki canım ben ankatadan yolladım konuma göre seciliyor yollayacak dükkan sansa hangisi gelirse benim fikrimi sorarsan bi pastaneyi arayıp pasta yollatabilirsin parayıda havale cekersin
Oglummcanimm pasaklisinkukuli o kadar kötü dyosunus yani bende degisklk olsun istedm her sene pastayla kutluyoruz çünkü yasadgm yerde de pastanedn sparis gonderilmiyor 😔
pasaklisinkukuli Oglummcanimm yemeksepeti olan pastane var mı ordan işyerşne yolla canım pasta bayattı eşim çiçek yolladı orkide çürümüştü çiçekseoetinden bıktım artık o yüzden yazdım
Kk41 Oglummcanimm hevesinizi kırmak istemem ama gerçekten kötü ya paranıza yazık . Başka bişe alsanız
Oglummcanimm pasaklisinkukuli yaa cicekte mi öyleydi ne kadar zarara ugramissiniz Yemeksepeti de yok oturdugumuz yerde 😁sadece bitane pastane var orda güzel pastalar oluyorda ondan da sıkıldım artk
Oglummcanimm Kk41 şuan gercekten moralim bozuldu yani degisk olsun istedm ama bakalim başka bişi düşüneyim