melikenur1510 Sağlık ocağı bebeğim 4. Aya girdiği işin demir ilacına başlattı verdiği ilacı iki gündür kullanıyorum çocuğum perişan oldu ağlamaktan gözleri kızardı geceleri uyku uyuyamıyor çok huysuzlaştı sizde bu durumlarla karşılaştınız mı ?
amansallagitsin melikenur1510 saglk ocagin verdgi hic br seyi kullanmayin icerisinde paraben var temiz icerikli degl onn yerine bestiron alin
merveatlaseymen melikenur1510 hangi ilacı verdi size ferrum mu bestiron temiz içerikli bir ilaç ancak bazı bebeklerde hassasiyet oluyor takip edin bende ama saglık ocagının verdigini kullanmayın bence bestiron temiz icerikli 3 gün deneyin alıp yine huzursuzluk yaparsa bi süre ara verin doktora danısarak mutlaka yönlendirir sizi zaten ama gözlemleyip mutlaka cocuk doktorunuza söyleyin ki en azından bebeginizin takibine göre biraz daha erteleyebiliyorlar
ahlsf melikenur1510 saglik ocağından bize de vegaferon vermişlerdi ve oğlum geceleri deliriyodu aglamaktan uyku asla yoktu sonra hemmen onu bırakıp gidip eczaneden kendim ocean aldım suan mis gibi
melikenur1510 merveatlaseymen şimdilik doktor randevumuza kadar bırakma kararı aldım kullan bırak bi sorun olmaz sanırım
merveatlaseymen melikenur1510 yok yok olmaz bende aynı seyleri yasadım kullanıp bırakıp emin oldum hatta ara verdik doktorumuzun yönlendirmesi ile birlikte kontrol sonrasında
Merveio14 melikenur1510 sağlık ocağının verdiğini kullanmadım ama ocean kullandığımda kızımda da aynı huzursuzluk oldu, şuan bestiron kullanıyoruz. İsterseniz bir hafta ara vererek yeniden deneyin atak haftasında olabilir genel huysuzluk olmuş olabilir doktorumuz bu şekilde yönlemdirmişti
Gzd3- melikenur1510 vegaferon ise kesin vermeyinnnnn ben içirmedenn önce Allahtan içeriğine baktım ne göreyim? PARABEEEENNNNNNN vaarrrr içindeeee paraben bebek şampuanlarında bile tercih edilmez öyle zararlı.. bizlerde bile kozmetikte içeriğinde paraben olan bişey cildinize değerse eğer cildiniz tahriş olur zarar görür deri döküntüsü olur
Gzd3- Hayat76 metil paraben ve propil Paraben içermektedir ilacın üstünde yazıyor biz yetişkinler bile paraben içeren şampuandan bile kaçınırız alerjik reaksiyonlarada sebebiyet verir zararlı kimyasal içerikli.. bunu neden sağlık ocağı veriyor anlamıyorum