Serapkabael 3 gün oğlumun eli kulağında ve çok ağlıyordu hasteneye götürdüm fakat kulağında iltihabı olduğunu öğrendik siz neler yaptınız geçmesi için???
Hunilininbirii Serapkabael antibiyotik kullandık ama 3 ayda 2 kere tekrar etti kbb ye götürücem altında yatan başka bi sebep var mı diye
Panda27 Serapkabael kaç yaşında oğlunuz benim kızımda vardı kizim 7 yaşında ona vermişti doktor klomaks ve ibu fort kullandim geçti kızımda şuan 3 yaşında oğlumda var kulak ağrısı ateş onada o ilacı kullanabilirym acaba
Seliscee Serapkabael benim oğlumda kulak intihapi oldu antibiyotik kullaniyorz fakat doktor bitir surubunu 10 gün kullan tekrarlanmasın dedi kulak iltihabı biraz sıkıntılıymis sabah akşam kullanıyoruz fakat pazartesi tekrar goturecegm belki 1 hafta kullanmak yeterlidir
ipekk05 Hunilininbirii ya bizimki geçen banyoda baya zaman geçirdi banyo yaptıktan iki gün sonra sağ kulağı ağrımaya başladı 3 yaşına giricek şimdiye kadar asla yaşamamıştık kulak ağrıısı falan banyoda su kaçırdığından şüphe ediyorum kulak tıpacı vs aldım duştayken çıplak kulakla duş aldırmam artk ya
Hunilininbirii ipekk05 evet oda aklıma geldi ama alerji reflü yada geniz eti kaynaklıda olabiliyomuş oyüzden içim rahat etmedi bide kbb ye götürücem
ipekk05 Panda27 kızınızda sık tekrar ettimi kulak enfeksiyonu acaba benim kızım 3 yaşında ilk kez yaşadık artk hep devamı gelir diyolar kulak enfeksiyonun moralim bozuluyo