Glpyrzcrmik mooomm01 ben kullanmıştım baya rahatlatıyordu verdiğim zaman bir saate etki ediyordu hatırladığım kadarıyla.
mrymkrm mooomm01 kullanıyoruz memnunum ama yanına biogai damla da kullanıyoruz biz ikisi daha etkili oluyor
sesenese mooomm01 ben kulland8ğımda kızım kendi kendine gazını çıkartmaya başlamıştı bide I love you masajı yapıyoduk oda cok rahatlatiyo
asligdr Bende kullandım ama tam anlayamadım gaz damlasının yanında karın masajı sıcak suyla yıkama felan yapmıştım toplu olunca hepsinin etkisini gördüm ben mamasına damlatıyordum 7 damla ile 10 damla arasında bazen de kaşıkla veriyordum 4 damla
-kbrklc5 Ben direkt ağzına kaşıkla veriyordum… kaç damla saat aralığı bebekten bebeğe değişiyor aslında yanlış yönlendirmek istemem
-kbrklc5 -kbrklc5 benim bebeğim kolikti denemediğiz damla masaj kalmamıştı banyo yaptırırdık anlık rahatlatıyordu
ahsengunesveannesi Bende kullanıyordum ,etki etmedi doktor değiştirdim ve içerisindeki bazı maddelerden dolayı onermedigini söyledi onun yerine metsil kullanıyorum ek olarak da biogaia şimdi çok şükür daha rahatız
Esomveilayim mooomm01 Günde 4-5 kez her defasında mi 8 damla ver dedi ? kaç aylık bebeginiz benimki 42 günlük eczaneye sorduk sabah öğle akşam 3er damla dedi ama pek faydasını görmedim bende sabah 5 akşam 5 veriyorum sanki biraz anca etki ediyor gibi doğru mu yapıyorum biraz daha damlaları fazlalastirsam mi bilmiyorum