Ravzaninannesii Bsrumt55 anladım ben bulursam yazayım yoksa yazdırırım bende teşekkürler bende okudum şuan bebeğim uyuyor bakalım ne kadar uyıcak bziim gündüz uykularımız çok kısa çünkü
Htlpyrk Ravzaninannesii al benden de o kadar gunduz uykularimiz berbaaat :(( bi sonraki uykusunda bende okuyayim bakalim sizde de etkili olursa yazar misiniz
Wee Bsrumt55 şuan okudum bakalım gece uykuları nasıl olcak.inşallah sükunet içinde huzurlu uzun uykuları olur yavrularımızın🙏🙏
SeverusSnape Snurdemir ben de öyle yapıyorum, Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah. Ben yatağında Kuran ve hurma çekirdeği tesbihi tutuyorum. Allah razı olsun annemin arkadaşı Kabe'ye sürmüş getirmiş❤️🙏🏻
[silindi] 4kere fatiha yı okuyup ardından vecealna nevmeküm subaataa (uykuya dalana kadar soylemek gerek) diyince de işe yarıyor. Anlamıda uykuyu dinlenme kıldık. Nebe suresinde gecıyor ki bu sureyi İnt ten dinletincede cok işe yarıyor allahın izniyle
[silindi] Ay denk geldiniz okuyayım dedim dizimde sallıyorum normalde dizime koydum duayı okudum şuan uyuyor 3dk olmadı 😯🙏🏻