tuzludakota Kızlar bebeğim 2 yaşında, doğduğu günden beri ayakları hep sıcak, yaz kış gece gündüz hasta vs değil çoraplarını o çıkarıyor ben giydiriyorum üşür diye yani neden ayakları sıcak olur doktora götürmelimiyim bu sebepten
Bebegimm1 tuzludakota tahlilde bir şey çıktı mı evin içinde ben çorap giydirmiyorum terletiyor ayaklarını ve rahatsız ediyor eğer aşırı soğuksa yer ayaklı çorap giydiriyorum
tuzludakota Bebegimm1 rutin tahlilerinde herşey normal ama bunun için ne doktora götürdüm ne de tahlil yaptırdık, aslında ev sıcak ama halı hariç her yere basmak oturmak istiyor o yüzden bende giydiriyorum ısrarla
Bebegimm1 tuzludakota o zman sıcaklıyordur çorap giydirmeyin ben o kadar üstüne düşmüyorum yani isterse taşa tahtaya yere otursun çnkü hasta olmuyor alışık evde bile eğer yerlere basılmicak bir soğukluk varsa ancak çorap giydirirm diğer türlü onuda rahatsız ediyor çıkarıyor bende giydirmiyorum açıkcası bende giymem evin içinde çorap.mesela çorapla gezen insanlar biliyorum hiç çıkarmayan ayagı yere çıplak bassa karnı ağrıyor üşütüyor ama biz aksine hiç hasta olmayız