sykrmvrl Kızlar bebeğim erkek 4 aylığız kilomuz 6 doktorumuz az dedi tadımlara başlıcaz biraz morelim bozulmadı değil sizinkiler nasıl? Anne sütü almadı mama içiyoruz
Aslaninannesi26 sykrmvrl 4 aylıkken oğlum 5875 ti doğum kilosu 3285 doktor normal olduğunu söyledi bana da az geliyor ama artık takılmamaya çalışıyorum sağlığı yerinde olsun yeter
aslann1 sykrmvrl çokta zayıf gelmedi bana sıkıntı yapma canım her bebek cok istahli olacak diye birsey yokki benim kuzenimin bebeği 8 aylık fakat zayıf bebek istahi yok ek gidayada altıncı ayda basladi sağlıklı olması en onemlisi canını hiç sıkma ufaktan baslarsin olmadı 🥰
zuzum34 Benim kızım 4 Ay 19 Günlük 8.965 kilodu hamileykende boy kilo önden gidiyodu şimdide Maşallah kızıma🤪
Tuba_44 zuzum34 maşallah bebeğinize ama anne sınırda diye paylaşmış sizde nispet yapar gibi yazmanız pek hoş olmamış
zeyzey001 zuzum34 yalnız sizin de kilolu olmuş oluyor. Kilolu olunca sağlıklı çok iyi olduğu anlamına da gelmiyor
bircn1 zuzum34 iyimi baktı oluyosun sağlıklımi oluyor sanıyorsun kg problemi olabilir sizinde Nispet yapmışsın yapmadım diyorsun bide .
gozdegunduz Tuba_44 nispet yapmadan duramayanlar. Anne üzülür mü diyr düşünme yok. Benim bebeğim de 4 aylık 6 kilo doktor normal dedi. Ama böyle şeyleri okuyunca insan üzülüyor bi sorun mu var diye. Keşke herkes sizin gibi düşünceli olup ona göre yorum yapsalar
zuzum34 Tuba_44 kimse kimseye nispet yapmıyo madem herkeze kilosunu doruyo ondan az olanlar sadece yazcak çok saçma degilmi ben çoçugunum kilosu olması ben secmiyorum her bebegin bünyesi iştahı başka bakımla yada mamayla alakalı degil herkrz kendi çoçugunu biliyo duymak istedigi seyleri kimse sormıcak ozaman bir benim çoçugum daha zayıf diycek mutlumu olcak kim neyi tatmin ediyo acaba
zuzum34 gozdegunduz madem duyduklarınız sizi üzüyo madem memlun degilsin kilodan ozaman neden soruyosunuz sizden daha kötüleri duymak mutlu olmak içinmi peki amac ne kımse çoçugu şişman yada zayıf diye kimse kimseye nispet edemez sen degil çoçuk yemegi seviyo yada sevmiyo güzel yada kötü bakmıyo kimse evladına
gozdegunduz sykrmvrl tam 40 haftalık doğdı bebeğim 4 ay 4 günlük 6 kilo ve sadece mamayla besleniyor buna rağmen 6 kilo öyle mama şişirir falan durumu yok yani. Ve doktor normal dedi. Bence başka bi doktora daha gidin kilosu öyle aman aman az değil. Mamayla beslendiği için doktor erken ek gıdaya başlayabiliriz dedi şahsen ben böyle düşünmüyorum. Ayına göre kilosu normalse neden başlayım ki dedim ve başka doktora sordum boyunu kilosunu doğum kilo ve boyu her şeyi söyledim ayını yazmayı unutmuşuz ve bebeğim asla kutu üzerinde yazan kadar içmiyor 90 cc içiyor. Doktorun dediği bu çok normal bu cc 4 ay içinde ve altında olan bi bebek için yeterli kilo ve boyu da normal dedi. Bence bi başka doktora daha danışın. Kendinizi de üzmeyin sağlığı yerinde olduktan sonra kilo önemli değil. Ben aşırı zayıf bi insanım gören bana 30 yaşında demez çocuk gibi duruyorum ama sağlığım gayet yerinde
umutku sykrmvrl Moralini bozma canım benim bebeğim de 6 aylık 6100 gram doktor zayıf diyor raporlu mama yazdı dün ona başladık sağlıkları yerinde olsun kilo yine alırlar canını sıkma
dila93 Kızım da 6 kilo, 2700 dogmustu. Pazartesi doktora gidecez, bakalim ne diyecek. Bir de meme reddi yaşıyoruz bir haftadır. Hayirlisi
Nesne umutku Merhaba bizde bu mamaya başladık ishal yaptı mı sizde? Bebeğim ishal acaba mama mı yaptı diyorum
546116- sykrmvrl bizde 4 ay 18 günlüğüz 6 kiloyuz 5.ayda ek gıdaya başlarız kafasını tam dik tutamiyor dedi doktorumuz sizin bebeğiniz kafasını dik tutabiliyor mu tam olarak benim bebişim hafifte olsa arada sallıyor kafasını 😁🥰 Birde anne sütü almadığı için sanırım sebzelerden vitamin alsın diye erken başlıyor bazı doktorlar hiç canınızı sıkmayın ☺️