bsrshtrk balli_cilek ben hep et suyunu alıyordum. Geçen hafta tavuk suyu ve işkembesini aldım gayet başarılı. Hem pratik, Hem lezzetli.
livanurvealpinannesi61 balli_cilek evet ben kullanıyorum memnunum içeriği temiz katkı koruyucu vs yok ev yapımı.
balli_cilek bsrshtrk içerik olarak temiz değil mi kuzu ilikli kemik suyunu aldım güzeldi ağır değildi tavuk suyunda da bi sormak istedim
bsrshtrk balli_cilek içeriği temiz bir ürün. Benim gibi sizde kaynatmaya zaman bulamıyorsanız. Çok ideal.
balli_cilek kimbumadam ya ne bileyim market tavuğu henüz vermedim organik olanlarda eti çok sert oluyor suyu fark eder mi acaba
balli_cilek Defnesa hangi tavuğu kullanıyorsunuz bende aksine ilik suyunu yaptım evde tavukta bi kaldım 😂 şehir dışındayım şimdi burda gurvitanın ilikli kemik suyunu aldım tavuk suyu da normal market tavuğu alıp mı haşlasam organik bulamam burda 🤷🏼♀️
kimbumadam balli_cilek Aşkım zaten kemik suyu mantığında kemikli kısmından yapıyoruz. Etin sertliği önemli değil But olur mesela
balli_cilek bsrshtrk gerçekten bazen zaman bulamıyor insan içeriği temiz madem bende öyle yapayım artık
alpsmother_ Nerede satılıyor kızlar ya belli bir marketi var mı Trendyol da var ama uğraşmak istemiyorum kargoyla