umayim54 Kızlar kızım 3. Ayını doldurdu göz doktoruna sıra bulamadığım için getiremedim aranızda getirmeyen varmı yada getirmezsek bı sıkıntı çıkarmı?
NilDenizim umayim54 3 ay çok erken ben bir yaşında götürdüm kontrole bir sıkıntı görmüyorsanız gerek yok bence.
Rwerdst umayim54 bazı hastanelerde yenidoğan için rop bölümü var direk gidip yüz yüze randevu alıyorsun internetten değil. Ben 1.ayında ya da 40 da fslan götürmüştüm yanlış hatırlamıyorsam
sevimailesi umayim54 tabiki götür cnm göz arkasında sıkıntılar çıkabiliyor bunu sen anlayamazsn başta önlem her zaman iyidir
AdaBebekAnnesi umayim54 Ben götürmüştüm ilk muayenede genetik bir göz rahatsızlığı olup olmadığına bakıyorlarmış öyle demişti göz doktoru 6 aylık olduğunda şaşılık muayenesi 1 yaşında rutin kontrol
umayim54 NilDenizim sağlık ocağından 3. Ayı dolmadan göz doktoruna götürün dendi o yüzden sıra bulamadığım için endişelendim
Rwerdst umayim54 rica ederim. İstanbul Ümraniye devlet hastanesi bu şekilde. Yakın olanlar için bilgilendirme olsun
aysebetul1 Tabi ki bakılması gerekiyor bebeğinizin göz arkasına ve birkaç ay sonrasında da numarası var mı diye muayene olmalı bir yıl beklemek çok yanlış olur gözlük ihtiyacı varken takmazsan bebeğinizin bütün gelişimi etkilenir ihmal etmeyin
mamameh umayim54 bi sıkıntı çıkmıyor 6 aya kadar zamanı var bildiğim kadarıyla. Ben 7-8 ay civarı götürdüm. Eşimin ailesinin gözleri numralı o yüzden bi sıkıntı olabilir dedim.
MihraEliff Evet bencede götürülmesi gerektiğini düşünüyorum bende , 3 aya girdiğimizde götüreceğim ben muhakkak sonrasında zaten doktor kendi söyler diğer muayeneyi