_Bihterziyagil_ elif111522 Kuru fasulye Pilav Salata Ayran Turşu 😂😂bu kadarı yapabilmem bile büyük başarı 20 günlük ve 2,5 yaşında oglum ile
terliklerimlegeldim elif111522 Fırında soslu kanat Bulgur pilavı Közlenmiş patlıcan salatası Afiyet olsun 😅😅
iki_prens_annesi_ elif111522 mercimek çorbası (dünden) fırında kaşarlı patates makarna oğlum istedi ve muhallebili kek aslında tiramisu ama eşim kakao sevmediği için kakao serpmedim onun yerjne meyve koydum
Mikoiledikonunannesi iki_prens_annesi_ patates makarnanın tarifini verebilirmisiniz . Oğlum 3 buçuk yasinda sever mi o da . Hastalik gecridi iştahı kapanmış biraz
Mtzzeynep elif111522 dünden kuru patlıcan ve biber, taze biber ve kabak, yaprak sarması hepsi karışık dolma yaptım bir tencere Yanıma mercimek çorbası ve yoğurtlu mantı, turşu.
sirinpatates Hasret6326 dös etinden de yapılıyormuş sanırım ama oğlak dolma diye geçiyor yani oğlak doldurma iç pilav gibi
Defnegzm elif111522 lahmacun (içini kendim hazırlıyorum ekmek fırınında pişiriyorlar bizim buradaki fırınlar) Mercimek çorbası Salata
Eloysa elif111522 valla dünden pilav vardı çorba vardı ama sulu yemek yapmaya üşendim kahvaltı ettik :)