Huma_kus34 Püf noktsıyla ince hamurlu pizza tarifi verecek olan varmııığğ benim pizzam cok guzel olur diyen bana tarif vereblirmi 💆🏻♀️😁
Beyninizikullanmakucretsizdir Huma_kus34 Beyza Burak Şahin’in pizza tarifini yapıyorum hazır pizzalara taş çıkarır 🤤
tineanigra Huma_kus34 1 su bardağı su 1 su bardağı süt ( ılık) , maya , biraz tuz , 2 kaşık tereyağ ( eritilmiş) aldığı kadar un. Annemin pizza hamuru çok güzel oluyor
Ecem__ Huma_kus34 normal hamur mayaliyorum..ustune domates sos salca yag karisimi ustune sucuk misir tursu zeytin biber firina suruyorum bunlar pisince kasar rendeliyip ustune serpip 5 dakikada oyle atiyorum… Enfisssssss 3 tepsi yi yiyoruz…hafta sonu herk3s evde yaparim ayda 1…
anayimbenana__ Huma_kus34 İki su bardağı ılık su Bir yemek kaşığı şeker Bir tatlı kaşığı tuz Bir yemek kaşığı kuru maya yarım çay bardağından daha az zeytin yağı 5.5 su bardağı un(Ele hafif yapışan yumuşak bir hamur olmalı) Ben her zaman böyle yapıyorum hatta bugün de yapacaktım güzel oluyor 👌🏻
Beyninizikullanmakucretsizdir Huma_kus34 valla ben çok beğendim umarım sende beğenirsin 🤩. yaptıktan sonra yazar mısın bakalım hoşunuza gitmiş mi diye merak ederim 😃
belinayyyyyy Huma_kus34 geçen yaptım hamur o kadar kalın oldu ki eşim pizza istediğinde söyle dışardan alıyim birdaha yapma dedi 😀😀😀