nobody_ Merhaba kızlar bebeğim 1 aylık ve kolik. Bazen uyumakta zorlaniyo ağlama krizine giriyo beyaz gürültü açıyorum. Ne kadar sürer bu beyaz gürültü normal hayata ne zaman uyum sağlar
churchil nobody_ 1 ay için daha çok erken. Bebeklerin ilk 3 ayını 4. Trimester olarak değerlendiriyorlar. Dünyaya alışmaya çalışırken zorlanıyorlar doğal olarak. Zamanla ihtiyacı azalacaktır. Siz de farklı farklı müzikler ninniler açın tek bişeye alışmasın
nobody_ churchil evet mantıklı ama ninnide falan pek sakinleşmiyo şu anlık biraz zaman geçince deniycem teşekkür ederim
Sensen20 nobody_ o ses bağımlılık yapiyo bacım 5. Ayda zor kurtulduk darisi başıniza şimdiki aklım olsa hiç acmazdim 2 gün ağlar alisirdi insanın psikolojisini bozuyo bu sesler ya
kahvelisianne nobody_ evet gürültü iyi geliyor ama bir alışırsa bırakması çok sor ilk oğlumda resmen 2 yaşına kadar onunla uyudu düşün resmen pis pis illahla ettim şimdi oğlum doğdu gene kolik acıyorum ama uyuyana kada sonra hemen kapatıyorum korkuyorum alışacak diye
Sev16 nobody_ benimki 8 ay 8 günlük sabaha kadar beyaz gürültü 😏 bide sonradan başladık yoksa uyumuyor