mrsfly Kızlar selam kızım 2 haftalıklen süt alerjisinden şüphelenmiştim immunolog gözetiminde diyet yaptım bugünde deri testi yapalım dedi süt deri testinde çıkmadı ama yumurta, susam, tahin, antep fıstığı ve yer fıstığına çıktı. Sizdr durumlar nasıl?
AdaBebekAnnesi mrsfly Kızım 1 aylıkken şüphelendim 4 doktor değiştirdim hiçbiri iplemedi çocuğum 7 aydır boş yere gaz sancısından kıvranıyor uyku yüzü görmüyor kaç tane gaz damlası denedim ağladım sinirlendim şimdi de egzama oldu işini hakkıyla yapmayanların aldığı para zehir zıkkım olsun alerji testi yaptırınlcaz bizde ama kızım doktor kontrolünde bile ağlamaktan morariyor deri testi zor bize kan olur anca
esraaltekin mrsfly bende 4 aylık oğlum var 2 aydan beridir alerjisi oldugunu anlamıştım vücudunda egzema çıktı deri testi yaptık kan verdık sonuçları kan ile söyicek bana allah yardım etsin inşallah öğlumu götürmediğim doktor kalmamıştı 4 yada 5 doktor değiştirdim 😒
nuroner mrsfly bizimde 25günlükken kanlı kaka ile başladı serüvenimiz bildiğimiz süt ve süt ürünleri , yumurta, tahin yani susama alerjimiz var şuan hiç emmiyor sadece mama ile gidiyoruz 2.5aylık oğlum emmediği içinde henüz deri testi henüz yaptırmadık 5-5.5aylıkken yaptıracağız ek gıda öncesi ama çok zor bir süreç sancıları ağrıları reflüsü resmen hep bir ağrılarla boğuşuyorlar inşallah kısa sürede atlatırız hepimiz bu süreci🙏
tuceler AdaBebekAnnesi aynı durumu bende yaşadım yoğun gaz sancıları vardı kaç doktora götürdüm hepsi kolik dediler 4 ay neler çekti hem bebeğim hem biz şimdi altından süt allerjisi çıkmaya başladı
mrsfly AdaBebekAnnesi o zaman kesin arada başka bişi daha vardı vide belirtilerin kesilmesi bize 1 ayı buldu
busraterzi Benim kizim 5 aylik bazen vücudunda kirmiziliklar olusuyo bir anda sonra geciyor gecen kahvalti yaptim cocugu emzirdim bi anda yüzü kirmizi benek benek oldu gecti sonra bu da mi alerji belirtisi hep yedigim seyler alerji yaparmi doktora sordum test yapilmaz simdi dedi gercekten isini düzgün yapan bir doktor bulmak cok zor
mrsfly nuroner bizde aynı şeylerr alerjiğiz ve evet reflü de var çok zor reflü 4 ayla beraber biraz düzeldi gibi sanki
nuroner mrsfly yaaa , ilaç kullandınız mı peki ? Bi şuan ilaç kullanmamıza rağmen aşırı yoğun kusma var
babymaysa Benım bebegımde alerjik bebek süt yumurta alerjik mama kullanıyordu ek gıdaya geçip herşeyin tadını alıca şimdi mamada içmiyor çok zor bi durum